Να δοθεί έμπρακτα το «μπράβο»  και στους ανθρώπους της καθαριότητας

 

Ευκαιρία τώρα που κάλμαρε ο καιρός να απολυμανθούν και οι κάδοι σκουπιδιών

 

Αυτές τις ημέρες του τρελού βοριά, γίναμε όλοι μάρτυρες των ταξιδιών των κάδων απορριμμάτων και είναι μία καλή ευκαιρία, τώρα που τα συνεργία της καθαριότητας του δήμου θα βγουν και θα ελέγξουν πόσα από αυτά είναι γερά να «ρίξουν» και καμία απολύμανση.

Φυσικά θα πρέπει και η δημοτική αρχή, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους κλάδους που θα δώσει ή όχι το επιπλέον βοήθημα; Δώρο; Όπως θέλει να το ονομάσει, να στηρίξει τους ανθρώπους της καθαριότητας γιατί στα χρόνια του κορωναϊου, ήρωες είναι και οι άνθρωποι της καθαριότητας.

Να στηριχθούν λοιπόν δήμαρχε σε τούτον τον «ζαβό» καιρό γιατί κακά τα ψέματα και αυτοί μαζί με όλους τους άλλους στηρίζουν την κοινωνία και κινδυνεύουν και αυτοί παλεύοντας με τα σκουπίδια.

Επειδή δεχτήκαμε καταγγελία ή την ανησυχία συμπολίτη μας, η οποία έλεγε ότι άνθρωποι της καθαριότητας στον χώρο του ΧΥΤΑ Ξάνθης κυκλοφορούν χωρίς μάσκα καλόν είναι να ακούνε τους ειδικούς σε αυτό το ζήτημα γιατί δεν κινδυνεύουν μόνο οι ίδιοι αλλά οι οικογένειες τους και οι Ξανθιώτες. Και επειδή η μάσκα είναι είδος δυσεύρετο η διεύθυνση και ο κ. Γκίκας ιδιαίτερα ας βρει έναν τρόπο να προμηθεύσει της μάσκες με το κόστος πληρωμένο εννοείτε από τους Ξανθιώτες.

Μπορεί οι άνθρωποι της καθαριότητας να κυκλοφορούν την νύχτα και να μην φαίνονται, όμως είναι και αυτοί ήρωες μαζί με όλους τους άλλους που είναι στην πρώτη γραμμή.

Μην ξεχνάμε ότι όλοι όσοι συμμετέχουν άμεσα στον χορό με τον κορωναϊό, είναι ήρωες.

Το ίδιο και οι άνθρωποι της καθαριότητας.