Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day) έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου.

Όπως κάθε χρόνο, αλλά ιδιαιτέρως η φετινή γιορτή αναδεικνύει σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν το σύνολο του πληθυσμού σε όλο τον πλανήτη.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (όπως και όλο το 2020) είναι αφιερωμένη στο Νοσηλευτικό προσωπικό και στις μαίες, και στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στη διατήρηση της Παγκόσμιας Υγείας.

Οι Νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι συνάδελφοι μας στον τομέα της υγείας βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του μετώπου ενάντια στον COVID-19 παράλληλα και με άλλα νοσήματα ή επείγουσες ανάγκες που προκύπτουν.

Σαν Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Ξάνθης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους υγειονομικούς του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν και τον σημαντικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, παρέχοντας καθημερινά υψηλής ποιότητας υγειονομικές υπηρεσίες.

Οι συνάδελφοι μας, νοσηλευτές με την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση και πιστοί στο καθήκον έχουν ανάγκη αναγνώρισης και στήριξης από όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να τους εξασφαλιστεί ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, παρέχοντας τους όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς και τον κατάλληλο εξοπλισμό που σε συνδυασμό με την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση θα αποτελέσουν ισχυρή ασπίδα προστασίας απέναντι στον πρωτόγνωρο εχθρό.

Έτσι θα αγωνιστούν με ασφάλεια για την προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας και θα πολεμήσουν για την τελική Νίκη ενάντια στην Πανδημία που μαστίζει την χώρα μας.

Οι πολίτες της Ξάνθης νοιώθουν ασφαλείς που είστε στο πλευρό τους !!!

Για αυτό

Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε   Σ Π Ι Τ Ι !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΞΑΝΘΗΣ

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Πληροφορίες: Χαράλαμπος Ευστρατίου – Τηλ.:  (+30) 6945 57 54 54