Στηρίξτε όλους τους ΚΑΔ οριζόντια

 

Επειδή η κυβέρνηση το έριξε στην «επικοινωνιακή» στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων λόγω κορωναϊού, η πραγματικότητα ως συνήθως είναι τελείως διαφορετική με αποτέλεσμα να μένει εκτός στήριξης των 800 ευρώ  σχεδόν το 50% των επαγγελματιών.

Εκτός «νυμφώνα» και της στήριξης μένουν τελικά οι μικρομεσαίοι,  παρά το μπαράζ των εξαγγελιών από την ηγεσία της οικονομίας της Ελλάδας, μένει σχεδόν το 50% των επιχειρήσεων στην χώρα κάτι που με επιστολή της προς την Κυβέρνηση, υποστηρίζει η ΕΣΕΕ.

Καλά τα λόγια και τα δισεκατομμύρια που λέτε κύριε Σταικούρα, ότι τάχα μου «απλώνεται» στην Χώρα για να στηρίξετε την αγορά, η αλήθεια καταγράφεται στα λογιστικά γραφεία και τους οικονομολόγους που παρακολουθούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίοι λογιστές λένε στους πελάτες τους, ότι ναι μεν ο δευτερεύον ΚΑΔ είναι η κύρια απασχόληση της ατομικής σας επιχείρησης αλλά δεν είναι επακριβώς ο ΚΑΔ που στηρίζεται σε αυτήν την οικονομική ακαμψία.

Όπως και να έχει το πράγμα, η πολιτεία με αυτού του είδους τα τερτίπια, δηλαδή «στήριξη» μέσω της τηλεόρασης, ύψους πολλών δισεκατομμυρίων, αφήνει έξω από αυτήν την στήριξη μικρές επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη.

Τα άλλα είναι για να λέγονται από την τηλεόραση για το «πόπολο».