Κορωναϊος: Υγειονομική βόμβα οι λαθρομετανάστες – Ξεσηκώθηκαν και δεν θέλουν να κάνουν το τεστ

Κορωναϊος: Υγειονομική βόμβα οι λαθρομετανάστες – Ξεσηκώθηκαν και δεν θέλουν να κάνουν το τεστ

Κορωναϊος: Υγειονομική βόμβα οι λαθρομετανάστες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Δεν ξέρω πόσο καλό σχέδιο έχει ο κ. Τσιόδρας σχετικά με τον έλεγχο νόσησης των λαθρομεταναστών που κυκλοφορούν «αδέσποτοι» στους δρόμους, το’ χαμε ξαναγράψει πριν από λίγο καιρό όταν βλέπαμε το τσουνάμι του κορωναϊου να πλησιάζει την χώρα μας και εκτιμούμε ότι αυτό που είπε η ομάδα λοιμοξιολόγων  του υπουργείου υγείας, δεν καθησυχάζει τους πολίτες.

Δυστυχώς όταν σχεδόν όλος ο Ελληνικός Λαός φώναζε στον Τσίπρα και τον Μητσοτάκι διώξε τους όλους να ησυχάσει ο τόπος, σίγουρα δεν είχε κανένας κατά νου ότι μέσα σε όλα τα δεινά που βρήκαν τον τόπο, οι δύσμοιροι πολίτες αυτής της Χώρας, θα είχαν να αντιμετωπίσουν και την πανδημία του κορανοϊού πολύ περισσότερο όταν κυκλοφορούν χιλιάδες λαθρομετανάστες στους δρόμους κοντά ή μέσα σε κατοικημένες περιοχές.

Εδώ η πολιτεία δεν μπορεί να εντοπίσει με ποιους σχετίζονταν τα θύματα του κορωναϊου στους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν αδρά αυτό το κράτος, άραγε θα μπορέσει να εντοπίσει τους λαθροεισβολείς που οι περισσότεροι έκαψαν τα διαβατήρια τους;

Μήπως τελικά ο Ερντογάν για αυτό, με τις απειλές και τη βία ήθελε να σπρώξει τους λαθρομετανάστες στην Χώρα μας και με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο, γιατί έβλεπε αυτό που δεν έβλεπαν ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης;

Ευτυχώς που ο δεύτερος, ξύπνησε από τον λήθαργό του και αντέδρασε σχετικά καλά.

Και λέμε σχετικά καλά γιατί αν δεν ήταν το φιλότιμο των αστυνομικών, του στρατού και ντόπιων, σήμερα θα μας έκλαιγαν και οι ρέγκες.

Κύριε Τσιόδρα βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια και τα πρωτόκολλά σας γιατί βλέπω τον Κορωνανιό να μπαίνει κορώνα στο κεφάλι μας και άντε να τον βγάλουμε. Οι Έλληνες γνωρίζουν την ευαισθησία σας για τους παράνομους μετανάστες, όμως πιστεύουμε ότι στους σχεδιασμούς σας, προηγείται η υγεία των Ελλήνων πολιτών και μην μας χαρακτηρίσετε ρατσιστές.

Για του λόγου το αληθές ας διαβάσουμε όλοι τι λέει το tv star

Ξεσηκώθηκαν οι παράνομοι μετανάστες στην Ριτσώνα – Αρνούνται να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό

Ομάδα παρανόμων μεταναστών που φιλοξενούνται στο hot spot στην Ριτσώνα επιτέθηκαν σε γιατρούς του ΕΟΔΥ το μεσημέρι της Πέμπτης (02.04.2020) οι οποίοι ήθελαν να τους υποβάλλουν στα τεστ για τον κορονοϊό.

Αρνούνταν να τους γίνουν τα τεστ για κορονοϊό και φώναζαν ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αληθινά αλλά έχουν σκοπό να τους στοχοποιήσουν. Όλο το προσωπικό βγήκε αμέσως έξω, συμπεριλαμβανομένων και των γιατρών.

Η κατάσταση εξομαλύνθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας και των υπευθύνων του κέντρου, οι οποίοι κατάφεραν να τους συγκεντρώσουν και να τους γυρίσουν στα δωμάτιά τους.

  Δεύτερο «καμπανάκι» ΟΗΕ για παγκόσμια διατροφική κρίση προ των πυλών

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου η προσφυγική δομή στη Ριτσώνα μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών αφού βρέθηκαν 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο hot spot.

Κατά την ιχνηλάτηση 63 ατόμων στη δομή της Ριτσώνας, διαπιστώθηκε ότι οι 20 από αυτούς είναι θετικοί στον ιό COVID 19. Επισημαίνεται ότι κανένα από τα 20 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό, δεν νοσεί, ούτε έχει συμπτώματα της νόσου.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων