Εδώ ο κόσμος καίγεται και η κ. Αυγέρη χτενίζεται

 

Σαφώς και η βουλευτής κα Αυγέρη, ζει σε άλλη χώρα και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Προφανώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. αγνοεί ότι η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται σε πόλεμο.

Προφανώς η κυρία Αυγέρη αγνοεί ότι σε έναν πόλεμο γίνονται εγχειρήσεις σε τραυματισμένους πολεμιστές ακόμη και σε σκηνές τους στρατού που μετατρέπονται σε χειρουργεία, πόσο μάλλον σε ένα κλειστό και ασφαλές γήπεδο όπως είναι το Αμοιρίδιο και ορθώς επελέγη.

Προφανώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αντιλαμβάνεται ότι αν νοσήσει από τον κορωνοϊό το 10% του νομού Ξάνθης, αυτό αμέσως μεταφράζεται σε 10.000 ασθενής που χρειάζονται φροντίδα.

Προφανώς και τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, πληροφόρησαν λάθος την κα βουλευτή ή έδωσαν λαβή για μία εξωπραγματική στείρα και γεμάτη λαϊκισμό αντιπολίτευση, αγνοώντας την πραγματικότητα και τον σχεδιασμό των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε καιρό έκτακτης ανάγκης που διέρχεται ο νομός.

Αλήθεια,  αν νοσήσει ένα ποσοστό της τάξης του 10% του πληθυσμού της Ξάνθης, τι θα

ήθελε  η κυρία Αυγέρη, την οποία ευτυχώς δεν γνωρίζει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας της, οι Ξανθιώτες ασθενείς να σέρνονται στο δρόμο;

Μήπως μπερδεύει τον νομό Ξάνθης με επαρχία που διοικούσε ο πάλαι ποτέ Στάλιν;

Όπως και να έχει το πράγμα κυρία Αυγέρη, κάποιοι άνθρωποι στον δήμο Ξάνθης και πρωτίστως ο δήμαρχος της σχεδιάζει πράγματα για το χειρότερο σενάριο. Αν εσείς έχετε να προτείνεται κάτι καλλίτερο να σας ακούσει η τοπική κοινωνία. Η διοίκηση του δήμου έκανε αυτόν τον σχεδιασμό και αντί με προτάσεις να τον βελτιώσετε,  εσείς τον καταγγέλλετε; Άραγε εσείς και τα παπαγαλάκια σας στην Ξάνθη έχουν κάποια καλλίτερη πρόταση; Ή μήπως είσθε της λογικής να αφήσετε τον κόσμο της Ξάνθης να πεθάνει σαν τα σκυλιά στο δρόμο γιατί οι φασίστες δεξιοί, δεν σχεδίασαν το σύστημα υγείας που αξίζει στους Ξανθιώτες;

 Έλεος.

Κυρία Αυγέρη δεν είχαμε την τιμή να σας γνωρίσουμε αλλά όταν κατέβετε από το ροζ συννεφάκι σας, μάθετε ότι το κλειστό γήπεδο του αείμνηστου Αμοιρίδη δεν προορίζεται να αντικαταστήσει το νοσοκομείο της Ξάνθης ούτε κάποια δευτεροβάθμια δομή υγείας και ευτυχώς που δεν είσθε υπουργός υγείας. Με αυτήν την αντίληψη του τι σημαίνει έκτακτη ανάγκη – πόλεμος-  θα είχατε τους Έλληνες να «λιάζονται» όπως οι λαθρομετανάστες της κυρίας Τασίας της πρώην υπουργού.

 

Ακολουθούν οι ερωτήσεις της κυρίας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερώτηση προς τους υπουργούς, τον κ. Τσιόδρα και κάθε αρμόδιο για το Κλειστό Γυμναστήριο Ξάνθης και την μετατροπή του σε νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης.

  • Η χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου Ξάνθης ως νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης, έγινε βάσει ποιου σχεδιασμού ; Από ποιον;
  • Ισχύει ότι η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια δηλώνει όχι μόνο άγνοια για την συγκεκριμένη απόφαση, αλλά και επιστημονικά αντίθετη;
  • Είναι επιστημονικά ελεγμένη η ορθότητα κάτι τέτοιου;
  • Ποιος διαχειρίζεται το σκέλος της ενημέρωσης και της προβολής εικόνων για το συγκεκριμένο ζήτημα; Το συντονιστικό όργανο; Ο δήμαρχος; Κανείς; Αν δεν δηλώνει κανείς γνώση και “πατέρας” αυτής της απόφασης: Ποιος είναι αρμόδιος να παρέμβει και να δώσει εξηγήσεις;

Υ.Γ Δυστυχώς για τον τόπο κάποιοι πολιτικοί της θεωρίας όπως Η ΚΥΡΊΑ ΑΥΓΕΡΗ,  την ώρα που καίγεται το σπίτι του γείτονα και η φωτιά πλησιάζει το δικό τους, ψάχνουν να αναλύσουν επιστημονικά γιατί το σπίτι καίγεται.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ