Δεν καταλαβαίνουμε τι συνέβη και ξαφνικά το νοσοκομείο της Ξάνθης έπαψε να ενημερώνει μέσω τον Δελτίων Τύπου και φυσικά των τοπικών μέσων ενημέρωσης τους Ξανθιώτες για την γενική πορεία του κορονοιού στον νομό Ξάνθης, παρόλο που επικοινωνήσαμε με την γραμματεία της διοικητού και δώσαμε εκ νέου τα e-imail της εφημερίδας και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση παρόλο που η Ξάνθη αυτήν την στιγμή έχει ακόμη έναν νεκρό και σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δύο κρούσματα η Ξάνθη στερείται επίσημης ανακοίνωσης από το νοσοκομείο.

Τι συνέβη και έπεσε “σιγή ασυρμάτου” από την διοίκηση του νοσοκομείου της Ξάνθης; Της έβαλαν πάγο λόγω της επίθεσης του DEP – ΚΙΕΦ;  Δεν γνωρίζει η κ. Διοικητής ότι αυτό είναι το DEP και πάντα λειτουργεί σε βάρος της ομοψυχίας και της ειρινικής διαβίωσης των κατοίκων της Ξάνθης χριστιανών και μουσουλμάνων;

Αλήθεια, οι Ξανθιώτες γιατί να στερούνται την άμεση και επίσημη ενημέρωση;

Εκτός πια αν η διοίκηση, ενημερώνει επιλεκτικά τα μέσα ενημέρωσης.

Τρίτο θύμα κορονοϊού για την Ξάνθη | Κατέληξε 71 χρόνος που νοσηλευόταν στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος

Δυστυχώς για την Ξάνθη τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς σήμερα μέτρα ακόμη ένα θύμα από τον κορονοϊό μεγαλώνοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στους τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα 71 ετών ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που είναι και το νοσοκομείο αναφοράς για την Θράκη όπου και διασωληνώθηκε όμως δυστυχώς έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος άνδρας ήταν στο στενό συγγενικό πρόσωπο του πρώτου επιβεβαιωμένο κρούσμα τος που έχει αναφερθεί στην Ξάνθη.

Κορονοϊος | Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα σε στρατιωτικούς που υπηρετούν σε μονάδα της Ξάνθης

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε στρατιωτικό στον πυρετό στη μονάδα της Ξάνθης.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την πρόσφατη απώλεια του Στρατιωτικού από το Κουτσό αυτά τα δύο νέα κρούσματα στις τάξεις του Δ Σώματος στρατού δημιουργούν μεγάλο πονοκέφαλο και προβληματισμός στις ένοπλες δυνάμεις