Ήρθε η ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση να συνεχίσει την πορεία της χωρίς την Γερμανία

 

Οι τελευταίες εξελίξεις όπου εκτός του ευρωομολόγου που δεν συναινεί η Γερμανία και η ουρά της η Ολλανδού, στην κρίση του κορονοιού φάνηκε ξεκάθαρα ότι το Δ Ράιχ της Μέρκελ καμία σχέση δεν έχει με την Ευρώπη της αλληλεγγύης.

Όταν σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη έχει εκατόμβες θυμάτων λόγω του Κορονοιού η Μέρκελ κοιτάζει πώς να κερδίσει από αυτόν τον όλεθρο.

Όταν η Ευρώπη σύσσωμη βρισκόταν στο πλευρό των Ελλήνων στην προσπάθειά της να απωθήσει την λαίλαπα των μεταναστών, επιθετικό χέρι του σουλτάνου, η Γερμανία έστελνε χρήματα για να ενισχύσει την Τουρκική Κρατική Δουλεμπορική Αλυσίδα.

Όταν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπάθησαν να εμποδίσουν και προσπαθούν, την πειρατική πολιτική της Τουρκίας στην Μεσόγειο, με την δήθεν ΑΟΖ μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης, η Μέρκελ, έστελνε όπλα στον Ερντογάν για ενισχύσει τους τζιχαντιστές της Λιβύης, καταρρακώνοντας για μία ακόμη φορά το γόητρο της Ε.Ε.

Με τα από όλα αυτά μέχρι και το τελευταία απάνθρωπο έγκλημα της όπου η Μέρκελ κατάσχε φαρμακευτικό υλικό που είχε προορισμό την Ιταλία και τις χώρες του Νότου, την ώρα που κατά εκατοντάδες κάθε μέρα πεθαίνουν, αποδεικνύει περίτρανα την απάνθρωπη λογική της που δεν διαφέρει  διόλου με αυτή του αιμοσταγή δικτάτορα Ερντογάν.

Τελικά, μήπως ήρθε η ώρα, να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτή να συνεχίσει την πορεία της χωρίς το οικονομικό Δ΄ ΡΑΙΧ της Μέρκελ;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ