ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID – 19

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών «ΑΓΑΠΗ» ζητά από τους ωφελουμένους, μέλη και τις «Γυναίκες της Αγάπης» να μην προσέρχονται στα γραφεία που βρίσκονται στην Δημοτική αγορά

Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» καθώς και οι ωφελούμενοι-οικογένειες της φιλανθρωπικής επιτροπής «Γυναίκες της Αγάπης», καθώς και οι συνεργάτες τους, να μην προσέρχονται στις εγκαταστάσεις των γραφείων μας στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης.

Έκκληση του Γ.Παπαχρόνη προς τους αιμοδότες να προσέρχονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης για αιμοδοσία/ Υπάρχουν ελλείψεις ενημερώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Σε συνέντευξη του ο Γιάννης Παπαχρόνης πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης  κάνει εκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης να προσέρχονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης και να δίνουν αίμα ώστε να καλυφθούν οι ελλείψεις που παρατηρούνται, είτε εξαιτίας της ανησυχίας  λόγω κορονοϊου, είτε λόγω παρερμηνείας των συστάσεων για περιορισμό των επισκέψεων στα Νοσοκομεία, απηύθυνε μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Ξάνθης Ή Αγάπη’, κ. Γιάννης Παπαχρόνης.

Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:30 έως τις 14:00, και τις Δευτέρες από τρις 17:30 έως τις 19:30 , καλούνται οι αιμοδότες της Ξάνθης να προσέρχονται στο Νοσοκομείο , να δηλώνουν στην είσοδο ότι προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν  και να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα αιμοδοτήσουν με ασφάλεια.

Υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για έκτακτες περιπτώσεις ασθενείας συμπολιτών αλλά και για μεταγγίσεις, καταλήγει ο κ. Παπαχρόνης.