Κύριε Τσολακίδη,  δεν τρώνε σανό οι δημότες των Αβδήρων. Και πάλι αναξιόπιστο το πολιτικό σύστημα στα Άβδηρα.

Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Και μέσα στον χαμό με τα σύνορα του Έβρου, με τον κορονοιό, την μεταφορά εγκληματιών λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, να’ σου και ο Β. Τσολακίδης, πρώην δήμαρχος Αβδήρων και συνοδοιπόρος με τον νυν δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη που τυγχάνει, όπως τονίζει στην ανάρτηση του ο Β. Τσολακίδης και εκπαιδευτικός, προφανώς… ο ίδιος δεν είναι… Καρφώνει τον δήμαρχο Αβδήρων στο fb για την ανικανότητα του Γ. Τσιτιρίδη να ανοίξει το κυκλοφοριακό πάρκο το οποίο όπως τονίζει, θα σώσει ζωές στην άσφαλτο.

Ένα κυκλοφοριακό πάρκο που την κύρια ευθύνη για την μη λειτουργία του φέρουν ακεραία την ευθύνη ο ίδιος και ο σημερινός δήμαρχος.

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν ο Β. Τσολακίδης διάλεξε αυτό το θέμα για να κάνει αντιπολίτευση εν μέσω κορονοιού, σε μία προσπάθεια να αποδείξει την ανικανότητα του νυν δημάρχου, αλλά εκτιμούμε, ότι δεν χρειαζόταν να καταπιαστεί αυτό το θέμα (προφανώς ποντάρει στο γεγονός ότι οι Αβδηρίτες ξεχνάνε εύκολα ή τρώνε σανό) για να ασκήσει αντιπολίτευση αφού και ο ίδιος είναι με τον τρόπο του συνυπεύθυνος γιατί δεν έθεσε τα θεμέλια για την σωστή λειτουργία όταν επί των ημερών του «στήθηκε».

Όσο για τις επικρίσεις του προς τον νυν δήμαρχο, «χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει».

Όπως δείχνει η πράξη και οι δύο δάσκαλοι στο τιμόνι του δήμου Αβδήρων κράτησαν κλειστό το κυκλοφοριακό πάρκο.

Επίσης, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή η ανάρτηση του και το «κάρφωμα» του νυν δημάρχου, αφού στην διοίκηση του δήμου, συμμετέχει και ο ίδιος με την παράταξη του.

Κάποιος μίλησε για την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος στον δήμο Αβδήρων. Τι εννοεί;

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Β. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ

 

Αναρωτιόμαστε εάν ένας Δήμαρχος και μάλιστα εκπαιδευτικός δεν μπορεί να θέσει σε λειτουργία για πέντε χρόνια το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το μοναδικό στο νομό που θα σώσει ανθρώπινες ζωές , τι έχει να περιμένει άραγε ο τόπος μας από μια τέτοια διοίκηση με έλλειψη οράματος για τον τόπο μας…;;;

 

Αλήθεια ο Θ. Κριστίνης, ο φέρελπις υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων, τι λέει για όλα αυτά;