Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βροχές στα βόρεια που βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και θα χιονίσει στα ορεινά

  • Άνεμοι Βόρειοι Βορειοδυτικοί 5-6 μπ που βαθμιαία στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 και στο Θρακικό το βράδυ και τα 8 μποφόρ

  • Η θερμοκρασία στα βόρεια θα πέσει κατά 8 βαθμούς και στα κεντρικά κατά 5 βαθμούς Κελσίου με περαιτέρω πτώση τη Δευτέρα

Καιρός: Αλλαγή την Κυριακή - Αισθητή πτώση θερμοκρασίας, βροχές και βοριάδες

Για την Κυριακή προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα βόρεια. Στη Μακεδονία, τη Θράκη, βαθμιαία στην Ηπειρο, τη Θεσσαλία, το βόρειο Αιγαίο και από το απόγευμα στη Στερεά και την Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και από τις βραδινές ώρες και στα βόρεια ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο γρήγορα 7 με 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που απο το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει αισθητή στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 βαθμούς Κελσίου και στο Αιγαίο τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Βαθμιαία αύξηση νεφώσεων στην Αττική – Το βράδυ βροχές

Καιρός: Αλλαγή την Κυριακή - Αισθητή πτώση θερμοκρασίας, βροχές και βοριάδες

Στην Αττική  προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά με βροχές στη Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αλλαγή την Κυριακή - Αισθητή πτώση θερμοκρασίας, βροχές και βοριάδες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται  νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι. ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.