Αυτά κύριε Μελισσόπουλε ένας δήμος τα κάνει στον καιρό της ειρήνης

Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Πολύ καλή η πρόταση προς την διοίκηση του δήμου και γεμάτη ευαισθησία προς τον πάσχοντα ανήμπορο συνάνθρωπο όμως…

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν αγαπητέ κ. Μελισσόπουλε» και παρακολουθώντας την πορεία του Δήμου Ξάνθης μάλλον δεν είναι αυτής της αρχής και εξηγούμαστε.

Σήμερα η Ξάνθη και ολόκληρη η Ελλάδα πορεύεται μέσα στον πόλεμο και πριν διεξαχθεί ένας πόλεμος, υπάρχουν σχέδια για το πώς και που θα αντιδράσουν οι φίλιες δυνάμεις εξ ου και οι ασκήσεις που γίνονται από τον Στρατό για να μπορέσουν να καταγράψουν τις αδυναμίες σε περίπτωση σύρραξης. Τα ξέρετε αυτά έχετε υπηρετήσει πιστεύω την «μαμά πατρίδα».

Στην παρούσα φάση η δημοτική αρχή έπρεπε να είχε προετοιμάσει σχέδιο προστασίας του αδύναμου πληθυσμού του δήμου για παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν το έκανε και σίγουρα για να υλοποιήσει το σχέδιο που προτείνετε θα πρέπει να ξεσηκωθούν γραμματείς και φαρισαίοι για να το σχεδιάσουν, να το δοκιμάσουν για να δούνε που πιθανών χωλαίνει η πρόταση και ούτω καθ εξής.

Πολύ καλή η πρόταση αλλά με το υπάρχων προσωπικό που εν πρώτοις δεν έχει διάθεση να εφαρμόσει πολιτικές προς το κοινό συμφέρων, πλην του δικού του είναι δύσκολο.

Αυτό είναι το ένα σκέλος.

Το άλλο σκέλος αγαπητέ κ. Μελισσόπουλε είναι οι προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Αλήθεια πιστεύεται ότι ο κόσμος της Ξάνθης πιστεύει αυτού του είδους τις προτάσεις που προέρχονται μέσα στην «φωτιά», ότι πηγάζουν από την αγάπη του πολιτικού συστήματος στο οποίο και εσείς συμμετέχετε προς την κοινωνία;

Μήπως απλά είδατε φώς και μπήκατε;

Αλήθεια, γιατί παρόμοια πρόταση δεν έγινε εν καιρώ ειρήνης και έγινε τώρα μέσα στην «μάχη και την φωτιά»;

Να γιατί το πολιτικό σύστημα είναι αναξιόπιστο αγαπητέ κ. Μελισσόπουλε και δεν έχει να κάνει με την δική σας πρόταση αποκλειστικά.