Ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Αρχιπύραρχος Κων/νος Δαδούδης, συνεχίζοντας τις εθιμοτυπικές επισκέψεις του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης επισκέφτηκε τον Νομό Ξάνθης. Είχε έτσι την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Πυροσβέστες της Π.Υ. Ξάνθης ενώ παράλληλα μετείχε σε σύσκεψη με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ξάνθης, Πύραρχο Θεόδωρο Κοσμίδη. Στην συνέχεια συναντήθηκε κατά σειρά με τον Μητροπολίτη Ξάνθης & Περιθεωρίου, κ.κ. Παντελεήμονα, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, κ. Εφραιμίδη Νικόλαο, και τον Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Τσέπελη Εμμανουήλ.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών όλοι οι προαναφερόμενοι εξήραν το  έργο των Πυροσβεστών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην τοπική  κοινωνία της Ξάνθης, ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, και δήλωσαν παρόντες ο καθένας από το μετερίζι και το πόστο του, πρόθυμοι για συνεργασία και προσφορά.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Αρχιπύραρχος Κων/νος Δαδούδης, υπογράμμισε την αναγκαιότητα στενότερης συνεργασίας των οργανισμών και των φορέων που εκπροσωπούν οι παραπάνω με το Πυροσβεστικό Σώμα, που αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα της Πολιτικής Προστασίας, τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες δίνουν ένα καθημερινό «πόλεμο» με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και οι πολίτες, παρέχοντας με κάθε τρόπο την βοήθειά τους.

Παράλληλα τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος που ξαναβρίσκεται σε ένα χώρο όπου υπηρέτησε το προηγούμενο διάστημα από την θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, τονίζοντας ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε θα αποτελέσουν δρόμο για την συνέχεια.