https://www.facebook.com/nekleon.manolidis.9/videos/2470484879883374/?t=7

Σαφώς και δεν θα επιδιώξει ανοιχτή ρήξη με την Ελλάδα ο Ερντογάν.

Δεν θα αποφασίσει ρήξη γιατί ξέρει ότι θα πρέπει εκ των προτέρων να ετοιμάσει πολλά φέρετρα. Ξέρει ότι οι Έλληνες, ανεξάρτητα αν είναι στρατιώτες ή πολίτες, πολεμούν για αυτά που πιστεύουν και όχι γιατί οι αρχηγοί τους είναι “πεφωτισμένοι”.

Σε αντίθεση με τον Ερντογάν που πιστεύει ότι οι υπήκοοί του θα πολεμήσουν για να έχουν τα αγαθά και τα ουρί του Παραδείσου.

Για μία ακόμη φορά οι Έλληνες βρήκαν τρόπο να εμποδίσουν τους υποτακτικούς του Ερντογάν να εισβάλλουν στην πατρίδα για να καταπατήσουν τα  ιερά και όσια του Έθνους.

Έλληνες σαν αυτόν τον πατριώτη αγρότη, αυτήν την περίοδο στον Έβρο, υπάρχουν πολλοί δεν κάνουν το καθήκον τους γιατί κάποιος ή κάτι τους υποχρεώνει. Το κάνουν γιατί απλά νοιώθουν Έλληνες σε αντίθεση με τους κομουνιστές και τους αριστερούς του Τσίπρα που λένε ότι αν γίνει πόλεμος θα σκοτώσουν πρώτα την άρχουσα τάξη.

Όπως και να έχει το όλο θέμα, η πολιτεία σε κάποια ανάπαυλα, να στηρίξει ηθικά αυτούς τους Έλληνες στον Έβρο που θυσιάζουν τον χρόνο, την σωματική τους ακεραιότητα και την περιουσία τους για να στείλουν ένα μήνυμα στον Ερντογάν και τα τσανάκια του όπως η Μέρκελ, ότι ο Έβρος και η Ελλάδα δεν πέφτει.