Σίγουρα ο πατριωτισμός των Ελλήνων δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαφορετικά από έναν «αριστερό», αφού με ανακοίνωση του, εκπροσωπώντας το ΚΙΝΑΛ ή ότι απόμεινε από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, κοντά στην λογική του ξαδέρφου του στην ιδεολογία ακραίου ΣΥΡΙΖΑ και των μελών του, χαρακτηρίζει τους Έλληνες Πατριώτες που στηρίζουν το έργο της αστυνομίας και του Στρατού στον Έβρο Ναζιστές και ακροδεξιούς.

Να πούμε στον αριστερό ή ΠΑΣΟΚ ανάλογα κατά που φυσάει ο άνεμος και τα συμφέροντα του,  ότι οι Έλληνες Πολίτες βοηθούν στο δύσκολο έργο της φύλαξης των συνόρων την αστυνομία και τον στρατό και ο λόγος είναι ότι γνωρίζουν αυτοί οι πολίτες το ποτάμι Έβρος, που δεν είδε ο ίδιος ο Γ. Καμίνης ούτε σε φωτογραφία.

Άρα αυτοί οι Έλληνες πατριώτες- ναζιστές – που αποκαλείς αγαπητέ Γιώργο Καμίνη δεν είναι αυτόκλητοι σωτήρες και απλά προστατεύουν την πατρίδα. Σαφώς και αυτή η έννοια για έναν αριστεροτραφή είναι ασύμβατη με την ιδεολογία του.

Επίσης αγαπητέ κ. Καμίνη αυτοί οι νεοναζί όπως τους αποκαλείς δεν επιτέθηκαν σε κανέναν δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ στα νησιά. Προσπάθησαν να διώξουν από το σπίτι τους τις ρουφήχτρες ΜΚΟ, ελάχιστους από δαύτους, αφού το χρήμα είναι πολύ.

Προσπάθησαν να τους διώξουν μέσα από τα σπίτια τους που ήθελαν σώνει και καλά να φύγουν οι νησιώτες για να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες, οικονομώντας πολύ χρήμα, πληρωμένο από τον Έλληνα φορολογούμενο παίζοντας ξεκάθαρα το παιγνίδι του Ερντογάν και θέλοντας το κακό της Χώρας μας.

Προφανώς κύριε Καμίνη δεν πλήρωσες ποτέ εφορία και δεν σε νοιάζει αν τα λεφτά των Ελλήνων, πληρώνουν τους εχθρούς και πλιατσικολόγους λαθρομετανάστες, μακρυά χέρια του Ερντογάν και δεν είναι προσβολή οι Έλληνες να προστατεύουν την πατρίδα τους.

Προβοκάτορες δυστυχώς για τον Ελληνικό Λαό είναι οι ομοϊδεάτες σου κύριε Καμίνη. Δηλαδή η αφεντιά σου πιστεύει ότι την στήριξη των Ελλήνων πολιτών στα Εθνικά ιδεώδη περίμενε ο Ερντογάν για να κάνει την προπαγάνδα του; Μάλλον βαθιά νυχτωμένος είσαι κύριε «Δημοκράτη» Γ. Καμίνη.

Τέλος, αν όντος γνωρίζεις με ντοκουμέντα ότι στον Έβρο υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ ακραίοι και Νεοναζί οι οποίοι αντιπαλεύονται τα συμφέροντα της Χώρας, κατήγγειλε τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΙΝΗ

Διαφορετικά λειτουργείς όπως οι ομοϊδεάτες σου κομουνιστές εις βάρος της Πατρίδας μας.

 

 

 

 

Δήλωση Αρμόδιου Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Γιώργου Καμίνη

Τις τελευταίες μέρες κάποιοι θερμοκέφαλοι, εκμεταλλευόμενοι την κατανοητή αγωνία για τις συνθήκες κρίσης που επικρατούν στον Έβρο και στα νησιά λόγω των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας στο μεταναστευτικό / προσφυγικό, προσπαθούν αυτόκλητοι να υποκαταστήσουν τα σώματα ασφαλείας. Οργανώνονται σε ομάδες, συχνά ένοπλες και περιπολούν τα σύνορα, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες ενός, τραγικού για τα εθνικά συμφέροντα, ατυχήματος να αυξάνονται θεαματικά. Υπάρχουν καταγγελίες και στοιχεία για επιθέσεις σε δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ, μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων και μεμωνομένους αλλοδαπούς που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα.

 

 

Πληθαίνουν επίσης οι μαρτυρίες για ανεξέλεγκτη δράση νεοναζιστικών και ακροδεξιών ομάδων που έχουν αφιχθεί στην περιοχή του ‘Εβρου και των νησιών από το εσωτερικό της χώρας αλλά και από το εξωτερικό. Η παρουσία των ατόμων αυτών

 

αποτελεί ευθεία προσβολή σε βάρος της δημοκρατικής ιστορίας της χώρας. Επιπλέον, υπονομεύει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας σε ένα άκρως ευαίσθητο ζήτημα. Οι ομάδες αυτές είναι απολύτως ανεπιθύμητες και καταδικαστέες. Ως γνήσιοι προβοκάτορες, δημιουργούν αχρείαστες εντάσεις σε μία ήδη τεταμένη κατάσταση και προσφέρουν επιχειρήματα στην προπαγανδιστική μηχανή του κ. Ερντογάν.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει από τη πρώτη στιγμή εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη όλων μας στην ικανότητα των δυνάμεων της αστυνομίας και του στρατού να προστατεύσουν τα σύνορά μας. Αυτοί είναι και οι μόνοι υπεύθυνοι να επιτελέσουν το επικίνδυνο και εξειδικευμένο αυτό έργο, το οποίο μέχρι σήμερα έχουν φέρει σε πέρας με απόλυτη επάρκεια.

Η κυβέρνηση οφείλει να ελέγξει αποτελεσματικά τη δράση αυτών των προβοκατόρων, απομακρύνοντάς τους αμέσως από την περιοχή των συνόρων και ασκώντας σε βάρος τους ποινικές διώξεις, καθώς υπέχουν ποινική ευθύνη αποπειρώμενοι να υποκαταστήσουν τη νόμιμη εξουσία του κράτους.