Όλοι στο πλευρό του Λεύκιππου      

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλαθλοι, Αθλητές των αγωνιστικών μας τμημάτων, Μέλη και Συνεργάτες του Α.Ο. ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ,

Την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα θα λάβει χώρα η 18η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Ανδρών! Η ομάδα μας “Λεύκιππος Ορόσημο”, θα αγωνιστεί εντός έδρας στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Λεύκιππος προέρχεται από 13 νίκες σε 16 παιχνίδια και από εκτός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό με 65-63, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα από εντός έδρας νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου με 66-57. Ο Απόλλωνας έχει ως τώρα απολογισμό 5 νίκες και 11 ήττες. Έχει πετύχει 990 πόντους κι έχει δεχτεί 1.075.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επίτευξη των στόχων μας! Όλοι μαζί  την Κυριακή θα ενώσουμε για ακόμη μία φορά τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας, ώστε να δώσουμε ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας και του προπονητικού επιτελείου!

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φίλους μας, οι οποίοι για διάφορους λόγους αδυνατούν να προσέλθουν στο γήπεδο, ότι ο Αθλητικός μας Όμιλος παρέχει τη δυνατότητα θέασης του αγώνα μέσω του διαδικτύου. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα  https://akritas.tv/  αύριο στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να απολαύσετε τον αγώνα του Λεύκιππου, με περιγραφή και σχολιασμό των προπονητών των Ακαδημιών μας!

Καλπάζοντας στο όραμα, συνεχίζουμε!

 

Με εκτίμηση

Ματθαίος Σαββίδης                                                   Θωμάς Ξανθόπουλος

 

Πρόεδρος                                                        Γενικός Διευθυντής

του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης                                  του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης