Έτοιμοι οι Έλληνες να δώσουν το παρών

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των απλών πολιτών, καταγράφει κανείς την διάθεση να βοηθήσουν, να πάρουν τα όπλα και στην ανάγκη να θυσιαστούν και αυτό δεν βγαίνει από το facebook αλλά από συνομιλίες μας από τον Έβρο μέχρι και τα Γιάννενα.

Ο Ελληνικός λαός νοιώθει προδομένος. Νοιώθει αδικημένος, νοιώθει ότι κινδυνεύει η πατρίδα του.

Αιτία οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, οι «εταίρες» φίλοι μας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η «Ελλάς Γαλία Συμμαχία», η τουρκολάγνοι μέχρι αηδίας Μέρκελ και Τράμπ και πάει λέγοντας.

Οι Έλληνες πολίτες πλην των «προοδευτικών» απάτριδων δυνάμεων, θέλουν και πάλι την Ελλάδα Περήφανη και όρθια.

Θέλουν την Ελλάδα και πάλι δυνατή και έχουν την αίσθηση ότι τώρα είναι η ώρα.

Οι Έλληνες πατριώτες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την σκέψη ότι και αυτή τη φορά η πολιτική ελίτ θα τους προδώσει. Το περιμένουν, το νοιώθουν στο πετσί τους εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι βέβαιοι οι Έλληνες Πατριώτες ότι οι πολιτικοί της Χώρας και αυτή τη φορά, προκειμένου να μην χάσουν την βολή τους, θα τους προδώσουν.

Είναι βεβαίου οι Έλληνες Πατριώτες ότι θα είναι μόνοι τους σε τούτον τον αγώνα όμως δεν θα κάνουν πίσω.

Θα κάνουν ότι έκαναν το 1974, το 1987 και ότι κάνουν κάθε μέρα. Αγωνίζονται κάθε μέρα απέναντι σε φιλοτομαριστές πολιτικούς και πόρνες χώρες που έβαλαν, εξ αιτίας της πολιτικής ελίτ του τόπου, την χώρα σε λοταρία και προσπαθούν να ρίξουν την μπίλια στην δική τους πλευρά των συμφερόντων.

Οι Έλληνες πατριώτες γνωρίζουν ότι ήταν, είναι και θα είναι μόνοι και σίγουρα δεν στηρίζονται στις αποφάσεις τις πολιτικής ελίτ. Δεν της έχουν εμπιστοσύνη.

Έχουν όμως εμπιστοσύνη στα δικά τους χέρια, στην δύναμη ψυχής που κρύβει ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα.

Έχουν την δύναμη ψυχής που έχουν μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τους και που είναι σίγουροι ότι και αυτά θα πράξουν το καθήκον τους.

Θέλουν αυτήν την ευκαιρία για κρατήσουν όρθια την Ελλάδα, να ξεκαθαρίσουν το πολιτικό βρώμικο πεδίο που από την μεταπολίτευση και μετά ρουφάει το μεδούλι της περηφάνιας του Έλληνα, την οικονομική και ηθική ικμάδα.

Οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δώσουν και πάλι το παρών.