Οι υπάλληλοι της Π.Ε. Ξάνθης έκοψαν την πίτα τους

Στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου της  Ξανθίππης το μεσημέρι της Πέμπτης,  συγκεντρώθηκαν οι υπάλληλοι της Π.Ε. Ξάνθης για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να γνωριστούν με το νέο προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης όπου φυσικά είχαν το «μπόνους» της μίας ημέρας άδειας από τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν.

Δεν έκρυψε την ικανοποίηση και την χαρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Πασχάλης Λύρατζης γιατί μετά από πολλά χρόνια οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι περίπου το 80% της δύναμης της Π.Ε. Ξάνθης συμμετείχε στην εκδήλωση,  που είχε να γίνει πολλά χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι το νέο προεδρείο δίνει άλλον αέρα στους εργαζόμενους της Π.Ε. Ξάνθης.

Ο πρόεδρος Πασχάλης Λύρατζης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Π.Ε. που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στην προσπάθεια της σύσφιξης των σχέσεων και  εκτός δουλειάς σε στιγμές χαλάρωσης. Ευχήθηκε καλή συνεργασία και φυσικά καλή διασκέδαση.

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δ. Γαλανόπουλος ευχήθηκε στους συναδέλφους της Π.Ε. να έχουν μία καλή χρονιά και δεσμεύθηκε ότι λόγω της συνδικαλιστικής του ιδιότητας θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστεί. Ευχήθηκε καλή διασκέδαση και ως αντιπεριφερειάρχης δεσμεύθηκε για μία επιπλέον ημέρα άδεια στην τυχερή που βρήκε το φλουρί.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γραμματέας του συλλόγου και πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Χ. Ευστρατίου ο οποίος αφού ευχήθηκε στους συναδέλφους του για μία παραγωγική χρονιά, παρουσίασε τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. α. Βαζούρα που με την σειρά του ευχήθηκε στους συναδέλφους του υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Τυχερή της ημέρας η κυρία Λάμπρου η οποία και βρήκε το φλουρί και κέρδισε δύο ημέρες συνολικά άδεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δ. Γαλανόπουλος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κ. Κουρτίδης, και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Οδυσσέας Βουρβουκέλης, Χατζιγκενε Ιρφάν ο Μ. Αμοιρίδης, ο Σάββας Μελισσόπουλος με την ιδιότητα του Δ.Υ. και ο κ. Τσίτσης Παναγιώτης πρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου

Στην συνέχεια ο  πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, δήλωσε στην xanthitimes.gr: «Μετά από πολλά χρόνια, ο σύλλογος υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης συγκεντρώθηκε σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα, κόψαμε την πίτα μας όλοι οι συνάδελφοι μαζί ενωμένοι, ξεχνάμε τις υπηρεσιακές διαφορές μας και στηρίζουμε την διοίκηση της Περιφέρειας. Είμαστε και εμείς άνθρωποι, εργαζόμαστε, αμειβόμαστε για αυτό που κάνουμε και αυτές τις στιγμές νοιώθουμε όμορφα και εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά υγεία και γαλήνη και πιστεύουμε ότι και  εμείς με τον τρόπο μας,  προσφέρουμε και στηρίζουμε την τοπική κοινωνία. Χρόνια πολλά.

Το γλέντι κράτησε ως αργά το απόγευμα.