ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Όσο η κυβέρνηση «χαϊδεύει» αλλά Τσίπρα τους λαθρομετανάστες, αυτοί θα έρχονται

 

Ακόμη ένα επεισόδιο σύλληψης διακινητών και λαθρομεταναστών στο Πόρτο Λάγος, στάθηκε η αφορμή να θυμηθούμε τι έλεγε προεκλογικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη πριν διαβεί την πόρτα του Μαξίμου.

Ο ίδιος, τότε επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκης και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του έλεγαν ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και ότι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα περιορίζονται σε προαναχωρησιακά κέντρα μέχρι να φύγουν, πλην των πραγματικών προσφύγων οι οποίοι σύμφωνα με την διεθνή νομιμότητα τυγχάνουν ασυλίας.

Σήμερα δυστυχώς, βλέπουμε η κυβέρνηση, προφανώς κατ εντολή της κ. Μέρκελ, να δίνει 1,500 ευρώ στους 16χρονους  λαθρομετανάστες, άραγε ποιος τα είπε να έρθουν στην Ελλάδα και αφήνει τα 16χρονα Ελληνόπουλα να διαβάζουν μέσα στο κρύο, χωρίς ρεύμα και νηστικά μετατρέποντας τα σιγά σιγά πρόσφυγες μέσα στην χώρα τους.

Ειλικρινά αυτή η εικόνα όχι μόνο δεν τιμά τους Έλληνες διοικούντες αλλά ούτε τους Έλληνες Πολίτες που χάνουν τα σπίτια τους για να σπιτώνονται οι λαθρομετανάστες και ακόμη δεν είδαμε σκηνές Ισπανίας που θα επαναληφθούν μετά τον Απρίλιο στην Χώρα μας όταν θα πάψει η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Τελικά κύριε Πρωθυπουργέ, οι λαθρομετανάστες δεν πήραν το μήνυμα ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι γιατί εσείς και ο κ. Τσίπρας κατ εντολή της Μέρκελ, την μετατρέψατε σε ξέφραγο αμπέλι.