Εύκολη διακόσμηση για το τραπεζάκι του σαλονιού

Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι έπιπλα που φυσικά προσφέρουν χρηστικότητα, όμως πέρα από αυτό είναι ικανά να κοσμήσουν με μοναδικό τρόπο το σαλόνι μας και να προσφέρουν την αίσθηση ολοκλήρωσης του στυλ στο χώρο. Μαζί με τους καναπέδες μάλιστα μπορούν να μαρτυρήσουν στοιχεία της προσωπικότητάς μας.

Ας δούμε πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε αυτό το σικ έπιπλο:

  • Βάζο με λουλούδια ή σκέτο
  • Γλαστράκια με φυτά
  • Δευτερεύον ορθογώνιος διακοσμητικός δίσκος
  • Διακοσμητικά

Λίγο πιο αναλυτικά…

  • Βάζα για τραπέζι σαλονιού

Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε διάφορα στυλ βάζων με διάφορα σχέδια και από πολλά υλικά και να τα διακοσμήσουμε με φρέσκα πολύχρωμα λουλούδια προσφέροντας ζωντάνια στο σαλόνι μας και ωραία χρώματα.

Μάλιστα, μπορούμε ακόμη να κοσμήσουμε βάζα με όμορφα κλαδιά, αν θέλουμε κάτι πιο λιτό. Αν όμως προτιμούμε πιο μίνιμαλ επιλογές, τότε είναι δυνατόν να αφήσουμε σκέτα τα βάζα στο τραπεζάκι σαλονιού, κάτι το οποίο και πάλι θα δώσει όμορφη διακόσμηση στον χώρο μας.

  • Πράσινα γλαστράκι και κακτάκια στα τραπεζάκια σαλονιού

Αν πάλι δεν προτιμούμε τα βάζα είτε με λουλούδια είτε άδεια, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επενδύσουμε σε μικρά γλαστράκια με κακτάκια ή σε άλλα φυτά εσωτερικού χώρου. Αυτή είναι μια υπέροχη λύση, καθώς θα γεμίσει το σπίτι μας με φρεσκάδα και ζωντάνια.

Μάλιστα, τα φυτά εσωτερικού χώρου προσθέτουν θετική ενέργεια στο χώρο και μας βοηθούν να χαλαρώσουμε και να φέρουμε τη φύση στο σαλόνι μας.

  • Αερόφυτα, η τελευταία λέξη στην πράσινη διακόσμηση!

Τα αερόφυτα είναι φυτά τα οποία δεν χρειάζονται έδαφος για να αναπτυχθούν κι αυτό είναι που τα κάνει ξεχωριστά. Αν λοιπόν θέλετε να ξεχωρίσετε γιατί να μην επιλέξετε ένα τέτοιο είδος φυτού που θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει μοναδικός και σύγχρονος!

  • Δευτερεύων ορθογώνιος διακοσμητικός δίσκος

Ο δευτερεύων δίσκος δίνει διαφορετικό στυλ στο τραπέζι. Αποτελεί το μισό περίπου εμβαδόν από τον κυρίως κυκλικό δίσκο, κι έτσι δημιουργεί ένα ιδιαίτερο στυλ και οπτικό ενδιαφέρον με την αναπόφευκτη σύγκριση των δύο δίσκων. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να τολμήσετε διαφορετικά χρώματα, μοτίβα και υφές για τους δυο δίσκους, προσφέροντας μια ποπ πινελιά στη διακόσμησή σας.

  • Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη!

Στα τραπεζάκια σαλονιού μπορούμε να τοποθετήσουμε φυσικά και τα αγαπημένα μας διακοσμητικά αντικείμενα. Μπορούμε να διαλέξουμε όμορφα κεριά για να δημιουργούμε χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σαλόνι μας ή μπορούμε να διαλέξουμε και να τοποθετήσουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες, ώστε να τις βλέπουμε κάθε φορά που καθόμαστε στο σαλόνι μας. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, μόνο να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να φανταστεί τι διακοσμητικό αντικείμενο θα μας έκανε να ηρεμούμε μετά από μια δύσκολη και κουραστική ημέρα.

Φυσικά, όλα αυτά είναι απλώς προτάσεις τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε ή και να τις εμπλουτίσετε πάντα σύμφωνα με το δικό σας γούστο και χαρακτήρα συνδυάζοντας τη διακόσμηση του coffee table με τα υπόλοιπα έπιπλα Sofa.gr.