ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΝΩΣΕΤΕ ΕΝΑ BACHELOR PARTY

 

 

Θέλετε να οργανώσετε ένα bachelor party  για την καλύτερη σας φίλη αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Ο σχεδιασμός και η οργάνωση ενός bachelor δεν είναι καθόλου δύσκολο να επιτευχθεί φτάνει να ακολουθήσετε τις πληροφορίες που θα μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω.
Το bachelor παραδοσιακά διοργανώνεται από την κουμπάρα. Είναι δική της ευθύνη να οργανώσει την λίστα καλεσμένων και να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που η νύφη θα ήθελε σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή να έχει κοντά της αλλά και όλη η διοργάνωση να είναι στις προτιμήσεις της. Θυμηθείτε το πάρτι γίνεται για την νύφη, συνεπώς θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την προετοιμασία ποια είναι αυτά τα πράγματα που η νύφη δεν θα ήθελε να δει στο bachelor της.
Θα πρέπει επίσης να συζητήσετε με την νύφη τις διαθέσιμες ημερομηνίες που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το bachelor. Καλό θα είναι να πραγματοποιηθεί κάποιες εβδομάδες πριν από τον γάμο ώστε να υπάρχει χρόνος ανάκαμψης σε περίπτωση που αποφασίσετε να ξενυχτήσετε είτε αποφασίσετε να πραγματοποιηθεί το bachelor  σε μια άλλη πόλη από τον τόπο που θα διεξαχθεί ο γάμος. Σημαντικό σε μια τέτοια περίπτωση είναι να κλείσετε έγκαιρα το μέρος στο οποίο θα μείνετε αφού πρέπει να είστε σίγουρη πως την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει υπάρχει διαθεσιμότητα.

Εξίσου σημαντικό είναι να προσδιορίσετε πως θέλετε να είναι το bachelor party της νύφης. Μια μέρα σε σπα και κέντρο περιποίησης, ένα ταξίδι σε ένα νησί, μια βραδινή έξοδος για φαγητό και ποτό; Οι επιλογές είναι πάρα πολλές όμως κατά παράδοση το πάρτι οικονομικά καλύπτεται από την κουμπάρα ή μοιράζετε το ποσό με όλες τις καλεσμένες φίλες του πάρτι. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να μιλήσετε όλες οι κοπέλες μαζί ώστε να δείτε ποιο είναι το budget που μπορείτε να διαθέσετε.
Ένα πάρτι δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια, συνεπώς αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας μπορείτε να διοργανώσετε μια ημέρα περιποίησης και έπειτα να έχετε ετοιμάσει μια βραδινή έξοδο.

Ένα πολύ σημαντικό σημείο της διοργανώσεις σε ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε είναι η μεταφορά της παρέας. Η ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό θα διευκολύνει τις μετακινήσεις σας και θα κάνει την διαδικασία πιο ξεκούραστη και ευχάριστη.

Ως διοργανωτής θα πρέπει να φροντίσετε η διοργάνωση να κυλίσει ομαλά. Θα πρέπει να έχετε  τα ματιά σας και τα αυτιά σας ανοιχτά ώστε να διευθετήσετε οπουδήποτε πρόβλημα προκύψει και κινδυνεύει να χαλάσει την ημέρα, ωστόσο αν γνωρίζετε τους καλεσμένους και τον χώρο διεξαγωγής τα ευτράπελα είναι πιθανό να μην σας ανησυχήσουν.

Με προσεκτικό προγραμματισμό και διασφαλίζοντας ότι έχετε προσέξει όλες τις λεπτομέρειες να είστε σίγουρη πως το πάρτι θα έχει μεγάλη επιτυχία και τόσο η νύφη όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι θα το θυμούνται για πολύ καιρό.