Αν η διοίκηση του δήμου διέθετε λίγη τσίπα, έπρεπε να παραιτηθεί αντί να αμύνεται μέσω των … εντεταλμένων

 

Όπως δείχνει το πράγμα, το κείμενο του επικεφαλής της Αγάπης για την Ξάνθη μας Γ. Παπαχρόνη, είναι άκρως πολιτικό, άσχετα αν είναι δοσμένο με χιούμορ.

Δυστυχώς για την διοίκηση του δήμου, αυτά που αναφέρονται στο κείμενο είναι μία γροθιά στο στομάχι σκεπτόμενων πολιτικών όντων.

Δυστυχώς για τους Ξανθιώτες,  οι άνθρωποι που επέλεξε το Δροσερό, τα Κιμέρια το Πούρναλικ και το DEP, εκτός από το ότι δεν διαθέτουν πολιτικό φιλότιμο είναι και αισχροί.

Είναι αισχροί γιατί ενώ κατάλαβαν πολύ καλά το χιουμοριστικό κείμενο του Γ. Παπαχρόνη αντέδρασαν όπως αντέδρασαν. Αντί να βγουν ευθέως και να ζητήσουν συγνώμη οι ίδιοι από τους Ξανθιώτες για αυτήν την κάκιστη συμπεριφορά ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΌΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΏΤΑ ΤΩΝ ξΑΝΘΙΩΤΏΝ, προσπαθούν μέσα από πληρωμένους «φίλους» να απαξιώσουν κείμενα και πολιτικές θέσεις οι οποίες είναι ξεκάθαρες για αυτούς που ξέρουν τα στοιχειώδη γράμματα.

Δυστυχώς όμως, η κοινωνική αμορφωσιά είναι τρόπος ζωής.

Διαβάστε κύριοι με λίγη προσοχή το κείμενο του Γιάννη Παπαχρόνη.

 

Σας παρακαλούμε απαντήστε στο κάτωθι Quiz και θα κερδίσετε κα εσείς …μια βασιλόπιτα επιλογής σας (εξάλλου θα κόβουμε πίτες μέχρι την Καθαρή Δευτέρα-μπορεί και παραπέρα αν βγάλουν οι επαγγελματίες και νηστίσιμες… )…από συγκεκριμένο κατάστημα με απευθείας ανάθεση…(υποχρεωτικά θα φάτε από εκεί αλλιώς δε θα κάνετε μαμ…)

α. είναι τα νέα παιδιά-νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι νομικών προσώπων και επιχειρήσεων του Δήμου Ξάνθης τόσο …κουκουρούκου…που δεν υπολογίζουν τις διάφορες συνέπειες τέτοιου είδους πράξεων… ???
β. είναι τόσο κυνικοί … πλέον…όλοι τους (μια ομάδα είναι εξάλλου) …που δεν υπολογίζουν τίποτα..???
γ. είναι όντως απλά 
«κλινικά ηλίθιοι» όπως αναρωτάται και διερωτάται η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ…???
δ. είναι δύσκολες οι τεχνικές προδιαγραφές της συγκεκριμένης βασιλόπιτας που μόνο στο συγκεκριμένο αρτοποιείο και κατόπιν ειδικής παραγγελίας μπορεί να παρασκευασθεί…???
ε. είναι καιρός να δοθεί μια μικρή αντιμισθία στον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης προκειμένου να μπορεί με …απευθείας ανάθεση από την τσέπη του…να χρηματοδοτεί τέτοιες μεγάλου μεγέθους και σημαντικές κοινωνικές δράσεις…???
στ. είναι σωστή η θεωρία ότι δική μας τσέπη…είναι πλέον…το αποθεματικό «του νοικοκύρη» πρώην δημάρχου κ. Δημαρχόπουλου, άρα καλώς πράξαμε…διότι και …λεφτά υπάρχουν…και εκλογές θα ξανάρθουν…???
ζ. είναι σωστή η υπόνοια ότι και
 εδώ υπάρχει δάκτυλος (περισσότερο πενταδάκτυλος)…Φανουράκη…???
η. απαντήστε κάτι άλλο γιατί η φαντασία μας δε μπορεί άλλο να οργιάσει…???