Και … ξαφνικά έπιασε ο πόνος την κυβέρνηση να έχουν στην διάθεση τους οι Έλληνες αγρότες τα εργατικά χέρια που τους λείπουν, κάτι που μόνο επιβεβαιώνουν μόνο οι  αγροτοπατέρες της ΝΔ οι οποίοι πιστοί μεν στο κόμμα, αδιάφοροι δε, για το Εθνικό κακό που περιμένει την χώρα σε μια προσπάθεια να παραμείνουν για πάντα οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα κατόπιν εντολών της Γερμανίας.

Ποιος είπε ότι στερούνται εργατικά χέρια οι Έλληνες αγρότες;

Αλήθεια αναρωτήθηκε κάποιο ξεπουλημένο στέλεχος της κυβέρνησης γιατί οι Έλληνες δεν πάνε να δουλέψουν ως εργάτες στα χωράφια; Όχι βέβαια δεν ενδιαφέρει να μάθει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά ενδιαφέρεται μόνο να εκτελέσει κατά γράμμα την εντολή της Γερμανίας αδιαφορώντας για το κακό που κάνουν στην Χώρα κρατώντας αλοδαπούς εγκληματίες στους κόλπους της Ελληνικής κοινωνίας.

Η απάντηση γιατί δεν πάνε Έλληνες να δουλέψουν στα χωράφια – άλλωστε δεν είναι όλοι επιστήμονες – είναι γιατί οι αγρότες δεν αντέχουν οικονομικά να στηρίξουν οικογένειες εργατών γης. Δεν μπορούν να πληρώσουν Έλληνες πολίτες λόγω της βαρυάς φορολογίας και της οικονομικές πολιτικές που εφάρμοσαν στις πλάτες του οι κυβερνώντες και από την άλλη πλευρά η πολιτεία δεν μπορεί και δεν θέλει να τους γράψει στους καταλόγους του ΟΑΕΔ όπως κάνουν τα ευρωπαϊκά κράτη όταν οι εργάτες γης τελειώνουν την 6μηνη εργασία στα χωράφια και  δικαιούνται ταμείο ανεργίας.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία χιλιάδων νόμιμων κυρίως παράνομων  μεταναστών μέσω του αγροτικού τομέα – πλαγίας οδού – αφήνει άφωνη την Ελληνική κοινωνία η οποία αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ένα τέχνασμα της ανίκανης κυβέρνησης όπου με αποφάσεις  τύπου αναγκαστικής κατάσχεσης γης για να φιλοξενηθούν οι λαθρομετανάστες προσπαθεί να αφομοιώσει τους λαθρομετανάστες στην πατρώα γη και σίγουρα δεν πείθει κανέναν για τις “αγνές” προθέσεις της.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα δίνει όλα προκειμένου να είναι αρεστή στους Γερμανούς.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας,  εκπονείται σχέδιο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – σε συνεργασία με τα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Εργασίας και τον ΟΑΕΔ – για την παροχή δουλειάς στα χωράφια σε πρόσφυγες και μετανάστες – εννοεί προφανέστατα την νομιμοποίηση μέσω αυτής της δικαιολογίας, χιλιάδων λαθρομεταναστών, κάτι που προεκλογικά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για να κερδίσει τις ψήφους τους και ο μέσος πολίτης, αναρωτιέται αν στο θέμα αυτό άλλαξε κάτι στην πολιτική του Τσίπρα.

Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί ένας «ΟΑΕΔ μεταναστών» που θα έχει αντίστοιχη λίστα με εργαζόμενους που θα μπορούν να μεταβούν στις αγροτικές περιοχές, όπου απαιτούνται εργατικά χέρια την στιγμή που ποτέ καμία κυβέρνηση δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο για τους χιλιάδες εργάτες γης Έλληνες Πολίτες. Δεν το έκανε, γιατί έπρεπε όπως γίνεται στα Ευρωπαϊκά κράτη όπου οι πολίτες τους αντιμετωπίζονται ίσα και όμοια, ο “αγροτικός” ΟΑΕΔ να πληρώνει ταμείο ανεργίας. Για τους λαθρομετανάστες η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημιουργήσει τον “Αγροτικό” ΟΑΕΔ των λαθρομεταναστών για να μπορεί πιο εύκολα να χρηματοδοτεί από τον προϋπολογισμό την ισλαμοποίηση της χώρας κατόπιν εντολών της Γερμανίας. Αυτή την στιγμή υπάρχουν   66 χιλιάδες αλλοδαποί οι περισσότεροι νομιμοποιημένοι από τόν ΣΥΡΙΖΑ που είναι καταγεγραμμένοι, νόμιμοι και διαθέτουν ΑΜΚΑ και θα μπορούν σε πρώτη φάση, σύμφωνα με την κυβέρνηση,  να χρησιμοποιηθούν σε αγροτικές δουλειές. Άραγε η πολιτική του Μητσοτάκη σε τι διαφέρει από του Τσίπρα;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα, θα διεξαχθεί νέο ραντεβού καθώς το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες