Θ. Μίχογλου: Η αντιπολίτευση είναι απούσα από παντού

Με λύπη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση των άλαλων επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ρίχνουν «λάσπη» στον Δήμαρχο χωρίς να συμμετέχουν στα Δημοτικά Συμβούλια, χωρίς να ψηφίζουν τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων, χωρίς να ψηφίζουν έργα ενταγμένα στο τεχνικό πρόγραμμα όπως η κατασκευή κερκίδων και αναβάθμιση γηπέδων στο Άβατο και στο Εράσμιο 600.000 ευρώ, έργα βελτίωσης εξωτερικού δικτύου ύδρευσης  3,5 εκ. ευρώ, έργα βελτίωσης εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμών 2 εκ. ευρώ , δημιουργία τοπικού χωρικού σχεδίου 500.000 ευρώ, αναβάθμιση παιδικών χαρών 200.000 ευρώ, εκσυγχρονισμός μηχανημάτων έργου 150.000 ευρώ, βελτίωση λειτουργικότητας παιδικών σταθμών 100.000 ευρώ και πολλά άλλα.

Η ανεπάρκεια και η κακεντρέχεια τους, τους παρασύρει σε μια καταστροφολογία βλέποντας παντού «δαίμονες».

Το μόνο μέλημά τους είναι να παρακολουθούν τις μετακινήσεις του Δημάρχου και να οραματίζονται «καρέκλες» για συζύγους. Τους ενοχλεί η συνεχής και διαρκή παρουσία του Δημάρχου σε εκδηλώσεις και δράσεις που διεξάγονται στην περιοχή μας, σε αντίθεση με αυτούς που είναι άφαντοι από παντού!!!

Το προσωπικό του Δήμου μας είναι αρωγός στην υλοποίηση του έργου μας για την βελτίωση της καθημερινότητας  και οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον Νόμο, τοποθετούνται σε αντίστοιχες θέσεις υπηρεσίας ανάλογα με τα προσόντα και τον κλάδο που έχουν διοριστεί.

Δεν αφήνουμε την τύχη του τόπου μας σε όσους διοίκησαν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ζημιώσουν τον δήμο και τους δημότες .

Ο αγώνας για την εξυγίανση του Δήμου Τοπείρου επιβάλει να συνεχίσουμε το έργο μας, αφού λογοδοτούμε καθημερινά σε όλους τους δημότες μας.