Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι όταν υπάρχει συνεργασία, συνεννόηση,  εντιμότητα και καλή γειτνίαση μεταξύ των επαγγελματιών, το αποτέλεσμα  είναι επωφελές για τους ίδιους τους επαγγελματίες αλλά κυρίως για τους Ξανθιώτες ΙΧήδες.

Πολλές φορές μετά από μία «κακή στιγμή» στους δρόμους της Ξάνθης, το αυτοκίνητο χρειάζεται συνεργείο, λαμαρινά και βαφέα.

Όμως επειδή η πόλη μας είναι μικρή και λίγο ως πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, τυχαίνει το συνεργείο να είναι μακριά από τον λαμαρινά και ακόμη μακρύτερα ο βαφέας.

Ο χρόνος κυλάει αμείλικτα, οι δουλειές μένουν πίσω χωρίς το αυτοκίνητο και η οικογένεια μένει χωρίς εξυπηρέτηση αφού συνήθως εξυπηρετείται με ένα αυτοκίνητο, με δεδομένη την οικονομική συγκυρία.

Άρα θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να κινηθεί σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης για να βρει το συνεργείο που θα επισκευάσει τις βλάβες που υπέστη μετά την «κακιά ώρα», να βρει λαμαρινά, να βρει βαφέα.

Εκτιμούμε ότι υπάρχει λύση μιας και στο δεύτερο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας υπάρχουν τρείς αξιολογότατοι επαγγελματίες που βρίσκονται στο 2ο Χιλ. Ξάνθης Καβάλας.

Διευκρινίζουμε ότι είναι ανεξάρτητες επιχειρήσεις η μία με την άλλη και ο ιδιοκτήτης του προς επισκευή οχήματος πρέπει να κάνει τρείς συμφωνίες με τρείς διαφορετικούς επαγγελματίες.

Το κέρδος του είναι τριπλό γιατί μπαίνοντας στις εγκαταστάσεις από την κύρια είσοδο συναντά το υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων του των Α. Γούση και Καρά Οσμάν Σ,  ποιο δίπλα είναι το λαμαρινάδικο του Ντελή Τζιχάτ και δίπλα ακριβώς το βαφείο του Σάκη Μουχταρίδη.

Γείτονες, συνεργάτες και φίλοι.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

Γούσης Α. & Καρά Οσμάν Σ.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ένα αγαπητό δίδυμο στον χώρο της επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων.

Άριστοι γνώστες της δουλειάς, ξεκάθαροι στις συναλλαγές τους.

Φυσικά η εξειδίκευσή τους και η πολυετής πείρα είναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Μεταφέρθηκαν πρόσφατα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο 2ο χιλ. Ξάνθης Καβάλας και συνεχίζουν απερίσπαστα το έργο τους.

Ντελή Χ. Τζιχάτ: «Μας ενδιαφέρουν οι ευχαριστημένοι πελάτες»

Στην συνέχεια της «Επαγγελματικής Φωλιάς» στο 2ο Χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας, βρίσκεται το φανοποιείο του κ. Τζιχάτ.

Άνθρωπος της δουλειάς και από πολύ νωρίς κατάλαβε ότι οι καλές συνεργασίες είναι προς όφελος όχι μόνο των επαγγελματιών μεταξύ τους αλλά και των πελατών. Αναφέρει χαρακτηριστικά. «Αυτή την στιγμή από σύμπτωση συνυπάρχουμε στην ίδια αυλή τρείς επιχειρήσεις χρήσιμες για τους κατόχους των ΙΧΕ αυτοκινήτων. Ένα συνεργείο, ένα φανοποιείο και ένα βαφείο. Ελάτε στην θέση ενός ανθρώπου που έπαθε ζημιά στο δρόμο; Αντί λοιπόν να ψάχνει τρείς διαφορετικούς επαγγελματίες, τους έχει όλους μαζί. Σαφώς και ο καθένας κάνει κουμάντο στο δικό του μαγαζί». Δηλώνει ευχαριστημένος από την συνύπαρξη τριών επαγγελματιών στον ίδιο χώρο και καταγράφει την προτίμηση των πελατών στα θετικά της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

 

Σάκης Μουχταρίδης: «Είναι καλό πράγμα να υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών. Ο πελάτης βγαίνει πάντοτε κερδισμένος»

Συμφωνεί με την άποψη των δύο επαγγελματιών κ.κ.  Γούση, Σινάν και Τζιχάτ που βρίσκονται στην ίδια «αυλή» στην λογική ότι αν ο πελάτης επιλέξει και τους τρείς επαγγελματίες θα κερδίσει σε χρόνο και εγγυημένη δουλειά γιατί και οι τρείς επαγγελματίες διαθέτουν εμπειρία δεκαετιών.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι είναι τρείς διαφορετικές επιχειρήσεις στον ίδιο χώρο οι οποίες συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

«Εκείνο που προέχει είναι ο πελάτης να είναι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και αυτό συμαίνει ότι θα πεί τα καλλίτερα λόγια για εμάς στον φίλο στον συγγενή. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα. Κάνεις καλή δουλειά, είσαι καλός γείτονας υπάρχει θετικότητα στο περιβάλλον, τότε όλα αυτά μεταφράζονται στην προτίμηση του πελάτη».

Μάλιστα ο κ. Μουχταρίδης ανακοίνωσε την συνεργασία του με γνωστή εταιρεία προμήθειας χρωμμάτων που δίνουν άριστα αποτελέσματα στην βαφή του αυτοκινήτου.