1. Αγαπητοί Συνάδελφοι, φίλες, φίλοι μου, «Δεν επιθυμώ, ούτε πρόκειται να ενταχθώ σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά θα πορευθώ με γνώμονα το συμφέρον και μόνον, όλων των συναδέλφων και ειδικά των εξ Υπαξκών!!!
  2. Ισονομία μόνο στις υποχρεώσεις και όχι στα δικαιώματα??
  3. Μπορώ σύμφωνα με το Σύνταγμα να κατέβω για Υποψήφιος Βουλευτής αλλά δεν μπορώ να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου ή Αντιπροέδρου στην ΕΑΑΣ. Αυτά πέτυχαν ή έκαναν οι μέχρι τώρα πρόεδροι της ΕΑΑΣ??
  4. Είναι δυνατόν με 4 χρόνια η Σχολή Ευελπίδων να βγάζει Ανθυπολοχαγούς και να φτάνουν στο βαθμό του Στρατηγού ενώ η ΣΜΥ με 3 χρόνια Λοχίες και   να φτάνουν μέχρι βαθμό Ανθυπασπιστή, ενώ ήταν Συνταγματάρχη??  
  5. Σκέψη-Ερώτηση, «μήπως πρέπει να  γίνει Ε.Α.Α.Υ.Σ (ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ)??»
  6. Μήπως έχουν κατά νου τους κάποιοι, να δρομολογήσουν ή να δώσουν συνέχεια ολοκλήρωσης στην  υποβάθμιση της Σχολή μας??
  7. Συνάδελφοι, αγαπημένοι μου φίλοι, ΗΡΘΕ η ώρα μας μέσα από Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ, όχι μόνο να μάθουν τη σημαίνει ΣΜΥ, αλλά και να δρομολογηθούν για επίλυση πολλά εκ των προβλημάτων μας όπως τα έχω καταγράψει και τα γνωρίζετε πολύ καλά!!!
  8. Δυστυχώς, έντεχνα κατ εμέ, κατέληξε στο να μην υπάρχει αναλογική αντιπροσώπευση στην ΕΑΑΣ από Αξιωματικούς προερχομένους από τη ΣΜΥ.
  9. Αναλογική λοιπόν συμμετοχή επί ίσοις όροις σ όλα, από την όποια θέση που προβλέπεται έστω ως μέλος όπως ΝΙΜΙΤΣ, ΜΤΣ, ΑΟΟΑ κλπ είναι όχι μόνο νόμιμο αλλά και Συνταγματικά προβλεπόμενο. ΔΕΝ είναι 1939 αλλά 2020 σήμερα!!
  10. Έχω γνώση σε προσωπικό επίπεδο και έχω βιώσει ανάλογες συμπεριφορές όπως πχ Συνταξιοδοτικά, Αναδρομικά – Νοσηλείας και  σ όλα γενικά όπως όλοι μας.
  11. Ίσως για κάποιους να βολεύει το να είμαστε η «πιο καλή εφεύρεση αλλά η χειρότερη εκμετάλευση». Αυτό τους βολεύει και το πέτυχαν. Μας τελείωσε όμως απ αυτές εδώ τις εκλογές και μετά!!
  12. Παρακαλώ πολύ, «να μην απουσιάσει κανείς από την ψηφοφορία»
  13. Μαζί, σας θέλω και μετά τις Εκλογές, εάν όμως δεν το έχετε αποφασίσει, τότε ΜΗΝ με ψηφίσετε!!!
  14. Αγαπητοί Συνάδελφοι, πρέπει πιά να ξεφύγουμε από τις αγκυλώσεις και τα στερεότυπα του παρελθόντος με τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα και το χτύπημα στην πλάτη!! Κατανοητό??
  15. Καλή επιτυχία στο στόχο της ΣΜΥ και να είστε έτοιμοι από την επομένη των εκλογών, για αγώνα υλοποίησης επίλυσης των θεμάτων μας.