Τον νέο  Διοικητή  του Π.Γ.Ν.Αλεξ/πολης κ.Ευάγγελο Ρούφο  επισκέφτηκε ο  Διοικητής της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης την Παρασκευή 7/2/2020

 

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης  υποδέχθηκε  τον  Στρατηγό  στο Νοσοκομείο  Αλεξ/πολης. Κατά τη  διάρκεια της κατ’ ιδίαν συζήτησης  τους,  με γνώμονα την  ήδη υπάρχουσα αγαστή συνεργασία του Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης με το ΚΙΧΝΕ,  έθεσαν ως  θέμα ότι  η υπογραφή ενός μνημονίου   θα κατοχυρώνει και θα προάγει αυτή τη συνεργασία και ανανέωσαν την  συμπόρευσή τους στην προάσπιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας, πιστεύοντας ότι  πάντα υπάρχει κάτι  περισσότερο να γίνει  στο μέλλον​​ προς όφελος  κυρίως των πολιτών αλλά και στον τομέα της εκπαίδευσης με την συνδιοργάνωση από κοινού των δύο Νοσοκομείων, συνεδρίου με στόχευση την πρωτοβάθμια κυρίως Υγεία.

 

 

Στο ίδιο πνεύμα ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Αλεξ/πολης  με την ανάληψη των καθηκόντων του συναντήθηκε:

 

  • Με το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την πρόθεση εκ μέρους τους δωρεών προς το Νοσοκομείο, καθώς τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, και την έννοια της προσφοράς ειδικά σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά αλλά και κοινωνικά για τη χώρα μας, αποτελώντας  δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν, παίρνοντας τη διαβεβαίωση στήριξης στο εγχείρημα δημιουργίας Μητρώου Εθελοντών στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης.

 

 

  • Με το Σύλλογο ΑΜΕΑ Έβρου, με κύριο στόχο την από κοινού προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση της πολιτείας και της κοινής γνώμης πάνω στα προβλήματα και τις δυνατότητες των Α.με.Α, κατά των προκαταλήψεων και του αισθητικού ρατσισμού, έτσι ώστε η κοινωνία να βλέπει την αναπηρία σα διαφορά και όχι σαν διάκριση, δεσμευόμενος για την διευκόλυνσή τους στην παροχή των ιατρικών υπηρεσιών από το Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης.

Και  στα πλαίσια της ένταξης των Α.με.Α στην παραγωγική διαδικασία, για επαγγελματική αποκατάσταση και βελτίωση της οικονομικής, μορφωτικής και γενικά της πολιτιστικής στάθμης τους,  προκηρύσσονται προσεχώς θέσεις ., για το Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης, οι  ειδικότητες των  οποίων έχουν εγκριθεί από το Αρμόδιο Υπουργείο.

 

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ