Τελικά όλα γίνονται όπως έχουμε γράψει για τον ρατσιστικό  αντικαπνιστικό νόμο

 

Αφού οι πολιτικοί προϊστάμενοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης στήριξαν την αστυνομία να μαντρώσει του λαθρομετανάστες, αφαίρεσαν από το δρόμο τα ναρκωτικά, μάζεψαν το παραεμπόριο, ελαχιστοποίησαν τις κλοπές από Δροσερό μεριά, αποφάσισαν να ρίξουν και 3 πρόστιμα σε μαγαζιά της Ξάνθης.

Δηλαδή τα’ χαμε χύμα, ήρθαν και τσουβαλάτα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Μαρίας Τσιακίρογλου προέδρου των καταστημάτων εστίασης και του Α. Ιντζέ στο ΕΜΠΡΟΣ, ο αντικαπνιστικός νόμος χωλαίνει και την πατάνε συνήθως αυτοί που προσπαθούν τουλάχιστον να είναι νόμιμοι.

Σαφώς και υπάρχει ο αθέμιτος ανταγωνισμός – άλλωστε το έχουμε γράψει επανειλημμένα –  και η πολιτεία δεν κάνει απολύτως τίποτε ενώ το γνωρίζει.

Απλά κάθε τρείς και λίγο βγαίνει και κόβει «κεφάλια» και αλίμονο στους τυχερούς – άτυχους επαγγελματίες που θα πάρουν για φιλοδώρημα ένα περιποιημένο πρόστιμο.

Με π@ρδές αυγά δεν βάφονται κύριοι ένοικοι των γυάλινων πύργων.

Δώστε στους επαγγελματίες με νομοθετικές παρεμβάσεις την δυνατότητα να βγάλουν καθαρά μεροκάματο και να είσθε βέβαιοι ότι αυτό το έκτρωμα, αντικαπνιστικός νόμος – θα απαλειφθεί.

Αν ο επαγγελματίας ξέρει ότι κανένας συνάδελφός του δεν παρανομεί για να βγάλει το μεροκάματο,  με την προϋπόθεση βεβαία  να βγάζουν όλοι μεροκάματο που τους το στερεί η βαριά φορολογία και η δαιδαλώδης νομοθεσία που είναι τροχοπέδη σε αυτούς και τους πολίτες.