Εύα Μαμούγκα: «Για εμάς μετράει το αποτέλεσμα»

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Vita Plus Ξάνθης

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Vita Plus Ξάνθης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο Cafe – Club Κυβερνείο.

Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, οι οικοδέσποινες της εκδήλωσης  κα Ευγενία Μαμούγκα και κα Σωτηρία Αράπογλου, υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους και αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μια σύντομη παρουσίαση στην διαχρονική εξέλιξη των Vita Plus, στις εξελίξεις στο χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας και η μετάβασή τους στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής.

Παράλληλα παρουσιάστηκε το νέο μηχάνημα laser αποτρίχωσης, diode laser iD Ηair2, κορυφαία τεχνολογία Ιατρικής Αισθητικής για γρήγορη, μόνιμη και ανώδυνη αποτρίχωση κάθε εποχή του χρόνου.

Στους τυχερούς της βραδιάς προσφέρθηκαν πολλά δώρα, καθώς και ξεχωριστές κληρώσεις δώρων για όλους τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε δεξίωση όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η κλόουν Άντζελα (Aggela Iosifidou Spinu) για να κάνει face painting στα παιδάκια.

Info: ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ  9 & ΜΙΧ. ΚΑΡΑΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ, ΤΗΛ.  25410 72666 & 65212,  www.vitaplusxanthi.gr – e-mail: vitaplusxanthi@yahoo.gr

Στο τέλος της εκδήλωσης η μία εκ των συνιδιοκτητριών των Vita Plus Ξάνθης κα Εύα Μαμούγκα ανέφερε: «Για μας είναι μία γιορτή η εκδήλωση της πίτας κάθε χρόνο, για να ευχαριστήσουμε τους φίλους και τις φίλες που μας στηρίζουν τόσα χρόνια. 29 χρόνια κλείσαμε φέτος. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, να τους ευχαριστήσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές, να δείξουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας στον κόσμο και είναι μία ημέρα γιορτής και χαράς για εμάς. Παράλληλα, αυτή η γιορτή δίνει την δυνατότητα να βραβεύσουμε κάποιους ανθρώπους για την επίτευξη των στόχων τους, να ανακοινώσουμε κάποιες συνεργασίες όπως την χορηγία του Σάκη  Δασκαλόπουλου που συμμετέχει σε αγώνες δρόμου, για τις επιτυχίες του και να παρουσιάσουμε ότι νέο φέρνουμε. Πάντοτε κοιτάζουμε να φέρνουμε τεχνολογίες που λείπουν από την πόλη μας. Ποιοτικές πάνω απ’ όλα για να έχουμε και αποτέλεσμα, γιατί για εμάς αυτό μετράει και να είναι τέτοιες που να μπορεί ο κόσμος να τις προσεγγίσει, οικονομικά και από άποψη χρόνου και σαφώς να έχουνε καλό αποτέλεσμα”