Γκλιγκόροφ και Ερντογάν ακολουθούν την συνταγή του Κίσιγκερ

Χένρι Κίσσιγκερ: Πρώην Αμερικάνος ΥΠΕΞ: «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, κτλ. ».

ΑΥΤΟ ΒΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Μετά τον Γκλιγκόροφ των Σκοπίων, ήρθε η σειρά του Ερντογάν της Τουρκίας να ακολουθήσει την συνταγή του Κίσινγκερ.

Ο Γκλιγκόροφ, κατάφερε, ακολουθώντας το δόγμα του Αμερικανού ΥΠΕΞ να αλλοιώσει την ιστορία μας και να προσεταιρισθεί την Μακεδονία χάριν των ανιστόρητων και ανθελλήνων κυβερνητών.

Στα δικά του χνάρια τώρα ο Ερντογάν αναφέρει ότι η Ωραία Ελένη της Τροίας, μιλούσε Τουρκικά και ότι άλλη ιστορική ανακρίβεια του έρχεται στο μυαλό, για να πετύχει σε βάθος χρόνου αυτό που πέτυχε ο Γκλιγκόρωφ των Σκοπίων. Δηλαδή, να πάρει την Ελλάδα ΕΝΩ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΆΔΕς ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ, ΑΛΟΙΏΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και σίγουρα, δεν είναι μακριά η ημέρα που θα τους χρησιμοποιήσει ως εμπροσθοφυλακή.

Σίγουρα θα σκέφτηκε ο ερίφης: Εδώ ο Γκλιγκόρωφ, αλλοιώνοντας την ιστορία τους πήρε την Μακεδονία εγώ κοτζάμ οθωμανική αυτοκρατορία να μην πάρω την υπόλοιπη Ελλάδα;

Στην παρούσα φάση η κυβέρνηση δεν έχει την αγραμματοσύνη των ταγών του ΣΥΡΙΖΑ η οποία σε συνδυασμό με τον ανθελληνισμό ήταν εκείνο το εκρηκτικό μείγμα που στάθηκε η αφορμή να δώσει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς ενώ παράλληλα, πιστός και αυτός στο δόγμα Κίσιγκερ,  ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ακολουθώντας πιστά το όραμα της παγκοσμιοποίησης – Κισισιγκερ από την ανάποδη.

και φυσικά το ερώτημα είναι πόσο πατριωτισμό διαθέτουν οι σημερινοί κυβερνώντες για να ξαναφέρουν την ιστορία της Ελλάδος στα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης με σκοπό να θωρακίσουν έτσι τον Ελληνισμό τους Έλληνες;

Θέλουν;

Μπορούν;

Ή μήπως αυτό θα χαλάσει τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, εχθρών μεν  της Ελλάδος, φίλων όμως της τσέπης των πολιτικών Ανθελλήνων.