Ανήλικη οπλισμένη συμμορία Ρωμά, λήστεψε 20χρονο. Να περιμένουμε και στην Ξάνθη αυτή την μόδα;

 

Οι ανήλικοι Ρωμά της Κομοτηνής οργανώνονται πλέον και δρουν οπλισμένοι με την «καθοδήγηση» των μεγαλυτέρων αφού αυτή την φορά στην Κομοτηνή χρησιμοποίησαν όπλο – μαχαίρι – για να ληστέψουν έναν 20χρονο.

Άραγε θα τους δούμε τους ανήλικους συμμορίτες να κυκλοφορούν στου δρόμους της Ξάνθης και της Κομοτηνής και με καλάσνικωφ;

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος, ο 15χρονος και άλλοι δύο άγνωστοι συνεργοί τους, οι τρεις από τους οποίους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν τον 20χρονο και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την κατοχή του 25 ευρώ περίπου, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες, ηλικίας 17 και 15 ετών.

 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών συνελήφθη και ο 21χρονος, καθόσον όπως διαπιστώθηκε οι υπόλοιποι τέσσερις δράστες έδρασαν κατ’ εντολή του.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.