Πρόσκληση από τον Λεύκιππο για τον αγώνα της Κυριακής

Την στήριξη του από τους Ξανθιώτες ζητά ο Λεύκιππος για τον αγώνα της Κυριακής.

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλαθλοι, Αθλητές των αγωνιστικών μας τμημάτων, Μέλη και Συνεργάτες του Α.Ο. ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ,

Ο “Λεύκιππος Ορόσημο”, θα αγωνιστεί ενάντια σε μία δυνατή ομάδα της Θεσσαλονίκης, την ομάδα ΔΕΚΑ, την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ξάνθης «Φίλιππος Αμοιρίδης», στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Ανδρών.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα ΔΕΚΑ κέρδισε εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο με το επιβλητικό 77-47, ενώ η ομάδα μας “απέδρασε” με το ροζ φύλλο αγώνα από την Θεσσαλονίκη, στην έδρα της Ελπίδας Αμπελοκήπων με σκορ 70-56.

Σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό του Λεύκιππου την Κυριακή, ώστε να δημιουργήσουμε με τη βοήθειά σας, εκ νέου, ένα νέο σερί επιτυχιών! Δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε πως η μέχρι σήμερα πολύ καλή πορεία της ομάδας μας, που μας βρίσκει στην πρώτη θέση της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, οφείλεται και σε σας, τους φιλάθλους μας, στον επονομαζόμενο “έκτο” παίκτη του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ!

Σας καλούμε να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί του εγχειρήματος εξέλιξης του Αθλητικού μας Ομίλου. Σας περιμένουμε, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νέες επιτυχίες!

Με εκτίμηση