«ΟΧΙ» από την Γερμανία στην Ελλάδα -Ξαναγυρνούν οι μνήμες του 1940;

Η ιστορία διδάσκει αλλά οι  πολιτικοί μας δεν την διαβάζουν

 

 

Αλλάζουν τελικά οι καιροί και το μεγάλο ΌΧΙ που είπε στους Γερμανούς η Ελλάδα το 1940 το λένε σήμερα οι Γερμανοί στην Ελλάδα αφού αρνήθηκαν με τον πιο ευτελή τρόπο  την συμμετοχή της Χώρας μας στην Διάσκεψη του Βερολίνου για το «καλό» της Λιβύης, όπως τότε που οι Άγγλοι είπαν ναι στην Ελλάδα για το «καλό» της.

Την Κυριακή Γερμανοί και Τούρκοι, τα «τσακάλια» της Ευρώπης, αφού μυρίστηκαν το πτώμα της Λιβύης, αποφάσισαν να το τεμαχίσουν και να το μοιράσουν,

χωρίς την παρουσία της Ελλάδος που είναι το άμεσο «θύμα» από όλη την ιστορία της Λιβύης και που όπως δείχνουν τα πράγματα, όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν στην ουσία τον πειρατικό τρόπο λειτουργίας της Τουρκίας στην Μεσόγειο και η  παράνομη ΑΟΖ μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης θα νομιμοποιηθεί και μακάρι να βγούμε ψεύτες.

Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα η Γερμανία, η Ρωσία, Γαλλία και η Ιταλία θέλουν συμπαίκτη τους την Τουρκία.

Αυτό, όσο και αν δεν θέλει να το δει η Ελλάδα, είναι η πικρή αλήθεια.

Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάδα ήταν απέναντι στον «Άξονα» Γερμανία Ιταλία Τουρκία με την Γαλλία «πεθαμένη» και την Αγγλία που κατά λάθος υποστήριζε και εξόπλιζε τους κομουνιστές οι οποίοι στην συνέχεια ήθελαν να ανατρέψουν την νομιμότητα.

Δηλαδή ο «Άξονας» και οι «φίλοι» της Ελλάδος όσο μαινόταν ο πόλεμος, προετοίμαζαν τον τελικό χάρτη του «κουφαριού» της Χώρας μας.

Και όσο δεν συγκρίνουμε την σημερινή εικόνα με εκείνη του 1940, τόσο χειρότερα μας περιμένουν.

Είμαστε μόνοι σε έναν Ελληνοτουρκικό πόλεμο.

Ο πολιτικός κόσμος για μία φορά στην ζωή του, ας κατέβει στον λαό, ας τον ομονοήσει και ας τον προετοιμάσει για την άμυνα «υπέρ πάντων».

Όλα τα άλλα είναι απλά διπλωματία του κ@λου.

Εκτός πια αν όλοι συμφώνησαν σε αυτό που λέει η Τουρκία. Ή το μισό Αιγαίο ή έξω από το ΝΑΤΟ οπότε μοιραία όλοι της κάνουν το χατίρι εις βάρος μας.