Στα χνάρια του Τσέπελη και ο Αμβροσιάδης

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο Α’  ΠΑΙΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝ ΗΔΗ ΦΙΕΣΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ …  ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

 

Δυστυχώς δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά στην διοίκηση του δήμου Ξάνθης αφού το προβάδισμα στις φιέστες έχει ο δήμαρχος.

Μοιραία οι «κολλητοί» του που ασκούν διοίκηση να βαδίζουν και αυτοί στα ίδια βήματα με τον αρχηγό.

Και ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ανάρτηση φιλικού μέσου ενημέρωσης  προς ον κ. Αμβροσιάδη, αναφέρετε ότι ο πρόεδρος κάλεσε τους 100 εργαζόμενους για να τους πει πώς θα … τους διοικήσει την στιγμή που δεν γίνεται λόγος για τον Α΄ παιδικό σταθμό απέναντι από το Αμοιρίδιο κλειστό γυμναστήριο που είναι κλειστός άνευ λόγου και αιτίας, «δένοντας» έτσι τα χέρια σε δεκάδες οικογένειες που τρέχουν σαν τους τρελούς να προλάβουν να πάνε τα παιδιά τους σε άλλους παιδικούς και με την ψυχή στο στόμα να πάνε στην δουλειά τους.

Όπως δείχνει το πράγμα, ο νέος πρόεδρος πήρε μαθήματα αυτοπροβολής από το «αφεντικό» του τον κ. Τασέπελη που μοιράζει αφειδώς σε απευθείας αναθέσεις το χρήμα των Ξανθιωτών για αυτοπροβολή και φιέστες.

Ελπίζουμε ο νέος πρόεδρος της κοινωνικής στήριξης στην Ξάνθη να μην αρχίσει και αυτός τις απευθείας αναθέσεις για αγορά νέου παιδικού ενώ κρατά κλειστούς τους παλιούς.

Δοξάστε μας.