Νέα επιχειρηματική “βόμβα” από το exit.  Σε λίγο κοντά μας το exit Takeaway

 

Από το 2016 λειτουργεί στην Ξάνθη το EXIT CAFE στην Ανδρέου Δημητρίου 142 και στην κυριολεξία η άμεση εξυπηρέτηση και η διάθεση εκπληκτικής ποιότητας του καφέ του, «σάρωσε» την Ξάνθη.

Με δεδομένο ότι πλέον βρίσκεις τον καφέ του EXIT σε όλα τα σημεία της πόλης αναρωτιέσαι πώς αυτή η επιχείρηση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί στην έξοδο της πόλης, κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» στην κυριολεξία τους λάτρεις του καφέ.

Πολλές από τις απορίες μας τις λύνει ο Βαγγέλης Χατζηεφραιμίδης σε μία συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καταστήματος του. Ο ίδιος αναφέρει. «Το EXIT ξεκίνησε την λειτουργία του το 2016 από μία ιδέα που είχα σχετικά με το Takeaway και στο σημείο που επέλεξα για να στηθεί, έγινε πλέον o ορισμός του takeaway»

Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο του EXIT CAFE Βαγγέλη Χατζηεφραιμίδη να μας πει τι ήταν αυτό που τον ώθησε να ασχοληθεί με τον καφέ με δεδομένο ότι ήδη λειτουργούσαν και άλλες επιχειρήσεις στην Ξάνθη που προσέφεραν καφέ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ:«Η ιστορία ξεκινά από πολύ νωρίς. Εγώ έχω την «τρέλα» μου με τον καφέ από πολύ παλιά , όταν δεν υπήρχαν καν εσπρεσαδικα. Πριν ακόμη εργαστώ στους χώρους των καφέ πάντοτε τον δικό μου τον καφέ ακόμη και σήμερα, τον κάνω μόνος, άρα έχω μία διαφορετική αντίληψη για τον καφέ , θα έλεγα ότι είμαι «κομπλεξικός» με τον καφέ γενικότερα. Θεωρώ ότι ο καφές στην Ξάνθη δεν γίνεται απόλυτα σωστά σε πολλά σημεία και άρα δεν ικανοποιεί τον μέσο λάτρη του καφέ. Το δικό μου σκεπτικό ήταν να προσφέρω καφέ με όλη την σημασία της λέξης γρήγορα και οικονομικά φυσικά. Προτεραιότητα μου ήταν να δώσω καφέ σε αυτούς που γνώριζαν από καφέ και να τους κερδίζω σαν πελάτες αλλά και σε αυτούς που δεν γνώριζαν αλλά ήθελαν να γευτούν καλό καφέ και νομίζω ότι πετύχαμε τον στόχο μας σαν επιχείρηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου στον χώρο αυτό δεν παρασκευάζουν καλό καφέ. Θεωρώ όμως ότι δεν προσφέρουν όλοι ποιοτικά σταθερά τον καφέ τους!

Το επόμενο ερώτημα τέθηκε αυθόρμητα διότι συναντήσαμε τον καφέ του exit σε όλες της περιοχές της Ξάνθης. Γιατί λοιπόν οι Ξανθιώτες προτιμούν τον καφέ του exit;

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ: «Το μυστικό σε όλη την δομή της διανομής του καφέ είναι ο πελάτης να πίνει εκτός από ποιοτικό καφέ, να πίνει ζεστό  καφέ  και αυτό το επιτυγχάνουμε με τον ικανοποιητικό αριθμό προσωπικού. Προσπάθειά μας είναι να φέρουμε τον καφέ κάτω από το 10λεπτο. θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας ότι το Α και το Ω για να επιτευχτεί αυτό είναι η συνεργασία. Επιλέγουμε συνεργάτες οι οποίοι πρέπει να είναι ευγενικοί και κυρίως να αγαπάνε την δουλειά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα τμήματα της επιχείρησης συνεργάζονται άψογα και ο καθένας έχει το πόστο του. Το μυστικό που ο κόσμος μας προτιμάει και έρχεται και παίρνει τον καφέ του από εμάς είναι ότι εκτός από τον ποιοτικό καφέ και την γρήγορη εξυπηρέτηση ,του προσφέρουμε με την καρδιά μας την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ!!!

 

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ;

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΒΟΜΒΑ

 

Το νέο EXIT CAFE καθαρά Takeaway, θα λειτουργήσει πολύ σύντομα.

Πολύ κοντά στο παλιό ΕΧΙΤ, ετοιμάζεται ένας φιλόξενος χώρος όπου ο πελάτης μας πλέον θα μπορεί να απολαμβάνει τον καφέ του, το μίνι πρωινό του, τα σνακ ς και τα γλυκίσματα σε ένα ζεστό περιβάλλον με την γνωστή  άψογη εξυπηρέτηση του EXIT CAFE ή απλά μπορεί να πάρει τον καφέ του και να συνεχίσει την πορεία του».

Τα υπόλοιπα σε εκτενές ρεπορτάζ στο τεύχος του Φεβρουαρίου.