Έφιππα κάλαντα του Αι Βασίλη στην Ξάνθη  – Και άλλες δράσεις από τον Ιππικό Όμιλο μέσα στο 2020

 

Για πρώτη φορά ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής – Ξάνθης με έφιππα μέλη παρουσίασε τα κάλαντα στους εμπορικούς δρόμους της Ξάνθης. Ένα αίτημα πολλών ετών του συλλόγου με την βοήθεια του καιρού αλλά και της Δημοτικής και Αστυνομικής αρχής έγινε πραγματικότητα.

 

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου έφιππα και πεζοπόρα μέλη του συλλόγου τραγούδησαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους εμπορικούς δρόμους της Ξάνθης προκαλώντας την ευχάριστη έκπληξη και τον ενθουσιασμό σε καταστηματάρχες, καταναλωτές αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

 

Με πολλά χαμόγελα και θετική διάθεση τα μέλη του συλλόγου (δίποδα & τετράποδα) με την ανάλογη αμφίεση όπως απαιτούν οι γιορτινές μέρες και με τον έφιππο Άγιο Βασίλη του συλλόγου να μοιράζει καραμέλες σε μικρούς και μεγάλους Ξανθιώτες διέδωσαν το φίλιππο πνεύμα.

 

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμο Ξάνθης για την έγκριση του αιτήματος του συλλόγου για την επίτευξη της δράσης αυτής, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης του Δήμου που ήταν δίπλα μας καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής μας εξυπηρετώντας τις ανάγκες τις δράσης καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που με την συμβολή της στην ρύθμιση της κυκλοφορίας φρόντισε στο να διεξαχθεί με ασφάλεια το εγχείρημα μας αυτό.

 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του οδηγούς για την κατανόηση και την υπομονή που δείξανε και όλους όσους συνείσφεραν στον κουμπαρά ενίσχυσης του συλλόγου μας.

 

Ο σύλλογος μας έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει το 2020 και άλλες ανοικτές εκδηλώσεις στον Δήμο Ξάνθης με σκοπό την γνωριμία των δημοτών με το άλογο και την διάδοση του φίλιππου πνεύματος.