Οι τρεις παρατάξεις, Σ. Μελισσόπουλος προερχόμενος από το ΚΕΝΤΡΟ δηλαδή ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπαχρόνης ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ έτσι άφησε να νοηθεί όταν κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μ. Στυλιανίδη σε προηγούμενες δημοτικές εκλογές  και Γ. Χατζηθεοδώρου “ντεμέκ” αριστερά, ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν Τσέπελη που αυτός και οι συνεργάτες του έχουν σαν σκοπό να “ξεκοκαλίσουν” την προίκα που άφησε ο Δημαρχόπουλος.

Στην φωτογραφία που ανάρτησαν οι ίδιοι, γράφει:  «Κρατάμε ζωντανή την ελπίδα για την πόλη που ονειρευόμαστε…» και απλά ο δημότης, που ζει μία “περίεργη” και άσχημη κατάσταση με την παρούσα διοίκηση, αναρωτιέται αν μπορεί κανείς με την ελπίδα και τα όνειρα να ανατρέψει τους φαύλους διοικούντες.

Εκτιμούμε ότι αν οι της αντιπολίτευσης που θεωρούν εαυτούς άσπιλους και αμόλυντους,   αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που δεν είναι στο “κόλπο” Δημαρχόπουλος και Λύρατζης, θα επιφέρουν πολιτικό πλήγμα στον Τσέπελη “πλανώνται πλάνην οικτρά”.

Σκοπός  είναι, εκτός από τα τραπεζώματα, αν θα καταφέρουν με την θεωρεία, να ανακόψουν την πορεία του δημάρχου και των συνεργατών του οι οποίοι με την στήριξη εξωδιοικητικών “φίλων”, έχουν κάνει “βουρ στον πατσά”. Εκτιμούμε πώς αν αυτό πιστεύουν, που φαίνεται να το πιστεύουν, σίγουρα είναι γελασμένοι.

Για να υποστηρίξουμε αυτό που λέμε, θα αναφέρω μία συζήτηση που είχαμε με στέλεχος της παρούσας διοίκησης.  Μας έλεγε λοιπόν περιχαρής  ο φίλος ο οποίος συμμετέχει στην διοίκηση έστω και αν δεν είναι εκλεγμένος.  “Έχουμε “απλώσει”  τόσο χρήμα στην αγορά, που θα είμαστε διοίκηση τις επόμενες 3 4ετίες”.

Άρα όταν οι διοικούντες λειτουργούν με αυτό το σκεπτικό, αντιλαμβάνεται κανείς ότι με τις ελπίδες, τα όνειρα και τις θεωρίες “προοδευτικού” πρόσημου  της αντιπολίτευσης, μάλλον δεν χτυπιέται εύκολα αυτός ο πύργος που οι υπερασπιστές του έχουν “σοβαρούς” λόγους να τον προασπίσουν μέχρις εσχάτως.

“ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ” λέει μία πετυχημένη Ελληνική ταινία περασμένων δεκαετιών.