Ξέμεινε από ιδέες ο Γ. Τσιτιρίδης;

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Γ. Τσιτιρίδης δήμαρχος Αβδήρων, ξέμεινε από πολιτικές ιδέες και διατυμπανίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι θα «αναστήσει» τα Λουτρά Ποταμιάς.

Τα Λουτρά της Ποταμιάς για όσους γνωρίζουν την περιοχή, είναι ένα πολιτικό αφήγημα που το χρησιμοποίησαν κατά κόρον και οι τρείς δήμαρχοι που πέρασαν και αποτελείωσαν απλά το όλο θέμα.

Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή ο Γ. Τσιτιρίδης ξαναπιάνει το πολιτικό αφήγημα από την αρχή διαμηνύοντας σε όλους τους τόνοθς ότι όχι μόνο θα ανοίξει τα Λουτρά της Ποταμιάς, αλλά θα επενδύσει και ένα σκασμό λεφτά, κάτι λέει για ένα εκατομμύριο ή και παραπάνω, κρατώντας έτσι «ζωντανό» έναν μύθο που μετά από 6 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου και αφού ξέμεινε από αφηγήματα,  ακολουθεί την πεπατημένη και ξανάπιασε το δοκιμασμένο αφήγημα, της ανάστασης του νεκρού λουτροθεραπευτηρίου.

Αγαπητέ δήμαρχε, μπορεί στους δημότες που σε ψήφισαν να τάισες σανό και σε ξαναψήφισαν, όμως τα φαντάσματα του κάμπινγκ Μυρωδάτου και τα Λουτρά Ποταμιάς θα συνοδεύουν την καριέρα σου και θα σου θυμίζουν ότι δεν καταπιάνεσαι με αυτά τα δύο σημαντικά κομμάτια στην συνείδηση του Αβδηριτικού λαού περιστασιακά και όταν σε βολεύει.

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε έχεις τρεις αναξιοποίητους θησαυρούς στα χέρια σου και καταπιάνεσαι μαζί τους όποτε νομίζεις ότι θα σου αναστήσουν την δημοτικότητα σου.

Έτσι δεν εκπροσωπείς αγαπητέ κ. Δήμαρχε τον Αβδηριτικό λαό.

Έχεις 6 χρόνια στο τιμόνι του δήμου και δεν ξεκαθάρισες το κάμπινγκ, τα λουτρά της Ποταμιάς και την ανάδειξη των αρχαίων που θα έδιναν ζωή στον τόπο σου 12 μήνες το χρόνο.

Είσαι τυχερός δήμαρχε Αβδήρων που έχεις την θάλασσα και κάπως σώζεται από μόνη της η πολιτική σου παρουσία γιατί οι επαγγελματίες επενδύουν σε επιχειρήσεις και κρατούν κάπως τον κόσμο και στηρίζεται η τοπική κοινωνία.

Αν είχες την δυνατότητα να αναπτύξεις πολιτική και στην ακροθαλασσιά θα … είχες διώξει ακόμη και το Θρακικό Πέλαγος.