Σαφώς και προκαλεί τον κοινό νου η πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων οι οποίοι έμαθαν λόγω της ατιμωρησίας να καταστρέφουν περιουσίες πολιτών χωρίς καμιά αιτία και πέρα από την λογική. Δηλαδή αν έγινε κατανοητό και σύμφωνα με την ανάρτηση του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη, αυτοί οι νέοι ξύπνησαν νωρίς το πρωί στις 5:45 και άλλη έννοια δεν είχαν από το να καταστρέψουν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία θέλοντας προφανώς να στείλουν κάποιο μήνυμα στην “άτιμη” κοινωνία και το “κατεστημένο”.

Σαφώς και η κοινωνία θα πρέπει να καταδικάσει πρακτικές και σε αυτού του είδους τις λογικές  η αστυνομία να κάνει το καθήκον της και να σταλεί επιτέλους το μήνυμα σε όλους ότι κανένας και για κανέναν “ιδεολογικό” λόγο, δεν μπορεί να καταστρέφει την περιουσία κάποιου που ίδρωσε να την αποκτήσει.

Με ανάρτηση του στο facebook ο Αντιδήμαρχος Μ. Φανουράκης αναφέρει ότι κάποιοι φοιτητές, προσπάθησαν να κάψουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία. Ακολουθούν οι αναρτήσεις και τα σχόλια των Ξανθιωτών.

Μ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ”Μόλις κάποιοι φοιτητές βανδάλισαν κ προσπάθησαν να καταστρέψουν το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο….
Καλημέρα…”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕ Ο Μ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

https://www.facebook.com/manolis.fanourakis/videos/2896786630331897/?t=12

4 από 10
  • Α. Έλεος,, αν αυτό το λένε αυτά τα ανεγκεφαλα αναρχικά όντα αντίσταση κατά του κατεστημένου, θέλουν ψυχίατρο. Η ομορφιά των παιδικών μας χρόνων, οι αναμνήσεις όλων μας είναι ένα όμορφο δέντρο… Πόση κακία έχουν μέσα τους;; τι συμβολίζει ένα τόσο όμορφο δέντρο για να του κάνουν ζημιά;; κάμερες έχει παντού εκεί. Να τα συλλάβουν και να κάνουν Χριστούγεννα μέσα, μπας και στρώσουν κάποτε. Αυτή η μανία να καταστρέφεις το αμάξι, την περιουσία ενός αθωου, κάποτε πρέπει να σταματήσει. Αυτό δεν είναι διαμαρτυρία. Είναι παραλογισμός.
    Ντροπηηηη. Δεν φταίμε εμείς για την ασχήμια που κρύβουν μέσα τους αυτά τα παιδιά….
  • Β. Σπάσιμο τα χέρια. …θα έχουνε τα πόδια
  • Γ. Κόψτε κώλους…όχι εσείς δλδ.,η αστυνομία!!!
  • Γ. Φοιτητές είσαι σίγουρος η κάποιο αλλοι.. Ντροπή τους οποίος οποίοι τα κάνουν..
    ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΗΛΙΑ ΑΣΚΑΡΙΔΗ