Καλός ο διάκοσμος αλλά, δεν χρειάζεται τόσο «λιβάνισμα»

 

Δεν λέμε, είναι πολύ καλός ο διάκοσμος στην πόλη και θα πρέπει να συγχαρούμε τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά μπήκαν φωτιστικά ακόμη και στην αρχή της 28ης στους στύλους της ΔΕΗ και όντως βοηθάει να αλλάξει η ψυχολογία των Ξανθιωτών.

Είναι λογικό για να μπορέσουν τα συνεργία του δήμου, καθώς και οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι, στην προσπάθεια τους να τοποθετήσουν τα φωτιστικά στις κολώνες και τους δρόμους,  να ταλαιπωρούν τους οδηγούς, τους καταστηματάρχες ακόμη και τους πεζούς.

Άρα για ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το πόσο κόστισε στον μέσο Ξανθιώτη, αξίζει και λίγη ταλαιπωρία. Άλλωστε οι Ξανθιώτες έχουν μάτια, βλέπουν και κρίνουν.

Εκείνο όμως που πραγματικά κουράζει είναι η προσπάθεια των «κολλητών» του δημάρχου να πείσουν τους Ξανθιώτες μέσα από τα γραφόμενα τους ότι είναι πολύ όμορφη η πόλη με τα 1000; Ίσως και παραπάνω λαμπιόνια.

Οι Ξανθιώτες και νου έχουν, και λογική και κρίση, δεν χρειάζεται να έχουν κάποιους ανθρώπους του Τσέπελη να τους πιπιλίζουν συνέχεια ότι η πόλη επί Τσέπελη έγινε πανέμορφη.

Οκ το παραδεχόμαστε όλοι ότι είναι πανέμορφη. Αφήστε λοιπόν να το εκτιμήσουμε και εμείς.

Γιατί το πολύ λέγε λέγε, κρύβει και τίποτε άλλο. Όπως π.χ. ένα δυσθεώρητο κόστος και ακόμη περισσότερες απευθείας αναθέσεις.

Μήπως κάποιοι με το λέγε λέγε προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή των Ξανθιωτών από την ουσία του πράγματος που είναι το κόστος όλης αυτής της ομορφιάς;

Κάποιοι «άνθρωποι» του δημάρχου  με το να τονίζουν κάθε λίγο και λιγάκι στα κείμενα τους και στις αναρτήσεις τους την όμορφη ομολογουμένως προσπάθεια της δημοτικής αρχής, ίσως προσπαθούν να καλύψουν κάτι άλλο …  από … κάτι άλλο που κρύβεται εκεί που δεν φτάνουν τα λαμπιόνια και τα φώτα της πόλης;