Αυτοί οι δύο δικαιούνται να ομιλούν για τον ΑΟΞ

 

Η αλήθεια είναι ότι με τα ποδοσφαιρικά πράγματα δεν είχαμε την τύχη να τα πάμε καλά και έχουμε  άγνοια του θέματος και ότι πληροφορούμεθα για τον ΑΟΞ το πληροφορούμεθα από άρθρα και αθλητικά ρεπορτάζ.

Παρακολουθούμε λοιπόν την πορεία της ομάδος της Ξάνθης όπως προείπαμε από τα ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πολιτικών που ακολουθούν την ομάδα είτε για να κάνουν δημόσιες σχέσεις είτε γιατί είναι «τρελοί» με το ποδόσφαιρο και γιατί αγαπούν και στηρίζουν την τοπική ομάδα που έκανε γνωστή την Ξάνθη στην Ευρώπη και ακόμη παραπέρα.

Τον τελευταίο καιρό δημιουργήθηκαν κάποια θέματα σχετικά με την δήθεν  εξαγορά της Ξάνθης από άλλον ποδοσφαιρικό όμιλο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να υποβιβαστεί.

Σε αυτό το σημείο θα σταθούμε γιατί από την ώρα που αυτό ακούστηκε  διάφοροι πολιτικοί αστέρες της Ξάνθης, οι οποίοι χρησιμοποιούν την ομάδα για καθαρά πολιτικό όφελος, άρχισαν με δηλώσεις στο γόνατο να λένε πόσο αγαπούν την ομάδα και είναι στο πλευρό τους και ότι θα αγωνισθούν για το καλό της  και μπλα … μπλα και οι γνωστές πολιτικές μπαρούφες.

Από όλο το πολιτικό συρφετό που ενδημεί στην Ξάνθη, οι μόνοι άνθρωποι που δικαιούνται να ομιλούν για την ομάδα της Ξάνθης είναι ο πρώην αντιπεριφερειάρχης  Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν ξέρει να παίζει θέατρο – άλλωστε,  για αυτό είναι εκτός πολιτικού παιγνιδιού – και φυσικά ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Πασχάλης Λύρατζης.

Οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται να ομιλούν διότι απλά αερολογούν.