400 παιδιά εκτός προσχολικής αγωγής. Τι λέει ο δήμαρχος της φιέστας για αυτό;

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η δημοτική αρχή της Ξάνθης στερείτε προγραμματισμού και επαφής με την τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών όπου αντί να ασχολείται με τα προβλήματα των Ξανθιωτών, αναλώνεται  σε φιέστες, απευθείας αναθέσεις και πανηγύρια εντυπωσιασμού.

Μη μας πει η παρούσα δημοτική αρχή ότι φταίει ο προηγούμενος δήμαρχος. Σαφώς και φταίει όμως, οι δημότες έστειλαν το πρόγραμμά του στις καλένδες. Οπότε ο προηγούμενος δήμαρχος κρίθηκε.

Όταν η παράταξη του Μ. Τσέπελη και των υπαρχηγών του, δημοσιοποίησε  την επιθυμία και  φιλοδοξία του να αναλάβει το τιμόνι του δήμου Ξάνθης, δεν γνώριζε ότι από το 2020 πρέπει να φιλοξενήσει υποχρεωτικά βάση νόμου,  σε υποδομές του δήμου 400 παιδάκια που είναι αυτή την στιγμή εκτός της προσχολικής αγωγής;

Σύμφωνα με δήλωση του Δ. Ντούμου, προέδρου του συλλόγου δασκάλων της Ξάνθης, ψάχνουν μαζί με την δημοτική αρχή χώρους που θα τοποθετηθούν οι προκάτ κατασκευές για να φιλοξενηθούν τα παιδάκια των Ξανθιωτών.

Το 2019 εκπνέει σε μόλις 17 ημέρες θα προλάβει ο δήμαρχος των «Ξανθιωτών» Μ. Τσέπελης να στηρίξει την κοινωνία της Ξάνθης όπως έχει υποχρέωση από το σύνταγμα και το ηθικό συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Ξανθιώτες;

Αγαπητέ δήμαρχε, δεν είναι όλα φιέστες, γιορτές, πανηγύρια και «τζιβιτζιλίκια».