Συνέλαβαν 43χρονο που έκανε αντιποίηση ιδιότητας  ιερωμένου ενώ αφήνουν ελεύθερους τους ψευτομουφτήδες να αλωνίζουν στην Θράκη

 

Πάντρευε τον κόσμο ενώ τον καθαίρεσε η Εκκλησία

 

Δυστυχώς η Ελληνική πολιτεία άσκησε τον έλεγχο και την σύλληψη σε πολίτη ο οποίος έκανε αντιποίηση αρχής – ιερωμένου- στην προκειμένη περίπτωση,  ενώ κλείνει τα αυτιά της και τα μάτια της στον ψευτομουφτή Ξάνθης και Κομοτηνής οι οποίοι όχι μόνον κάνουν αντιποίηση αρχής αλλά σε συνεργασία με εξωθεσμικούς παράγοντες σπέρνουν το μίσος στην Θράκη.

43χρονος στην Αλεξανδρούπολη πάντρευε κόσμο ενώ είχε καθαιρεθεί από την εκκλησία της Ελλάδος. Συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί από την αστυνομία με την κατηγορία  αντιποίησης ιδιότητας ιερωμένου.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο διότι, όπως διαπιστώθηκε, τέλεσε μυστήριο, αντιποιούμενος την ιδιότητα του ιερωμένου, καθότι έχει καθαιρεθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο 43χρονος αντιποιούνταν την εξουσία του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, ενώ κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό χειροτονητήριο.