Η Πανσέληνος προκαλεί αλλαγές στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δημιουργήσει προβληματισμούς και αναποδιές με τις επικοινωνίες σας. Θα απογοητευτείτε όταν καταλάβετε την εμπιστοσύνη που δείξατε σε κάποια πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες σας πάνω στα κεκτημένα σας. Η μέρα αυτή απαιτεί από εσάς, λογική, ωριμότητα και επιμονή στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δείξει ότι θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα μέχρι τώρα δεδομένα και να αποδεχτείτε την εξέλιξη. Οι εντάσεις θα γίνουν καθημερινότητα σας, γι αυτό βρείτε τρόπο να τις περιορίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα σας προκαλέσει, συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση, ιδίως αν δεν είχατε προφυλάξει τους προσωπικούς σας στόχους, από πρόσωπα που δρουν παρασκηνιακά.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, θα επικεντρώσει την προσοχή σας, στις φιλικές σας συναναστροφές, αλλά θα πρέπει να μην χάσετε την εμπιστοσύνη σας, αν συμβεί κάποιο ατυχές γεγονός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, προειδοποιεί ότι κάποια γεγονότα θα έχουν σαν αποτέλεσμα, να κόψετε δεσμούς με πρόσωπα που σας δημιουργούν εμπόδια στην κοινωνική σας εικόνα και ανάπτυξή.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος, θα δημιουργήσει κάποια αστάθεια στους στόχους σας. Οι μετακινήσεις και η επικοινωνία, θα πρέπει να συνοδεύονται από σύνεση και καλή κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος ενισχύει τους προβληματισμούς σας, γύρω από τα οικονομικά. Αυτό το διάστημα θα πέσουν οι μάσκες κάποιων που έχετε εμπιστευτεί σε οικονομικά θέματα και μάλλον δεν τηρούν την ηθική που έπρεπε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα προκαλέσει παράξενες συμπεριφορές, από δικά σας πρόσωπα, όπου θα σας εξωθούν σε ξεσπάσματα θυμού. Δύσκολη μέρα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας αποδεσμεύσει από επαγγελματικά βάρη, αλλά ίσως να γίνει ανεξέλεγκτη για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας και θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες και μικροαναποδιές σε στόχους που είχατε θέσει. Αν είστε σε σχέση, πρέπει να περιορίσετε την επαναστατικότητα σας, γιατί θα καταστρέψει την ηρεμία στην συναισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα σας επηρεάσει άμεσα και θα πρέπει να την προσέξετε αρκετά. Η οικογένεια γίνεται ο στόχος των συγκρούσεων και επανέρχονται παλιά προβλήματα.