Το τρακτέρ είναι εργαλείο βρε … «ντουγάνια»

 

ΤΕΛΗ ΚΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΙΟΒΕ

Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Είναι γεγονός ότι οι εκπλήξεις από την Αθήνα μεριά, δεν παύουν να ρημάζουν την ψυχολογία των πολιτών και πιο συγκεκριμένα των αγροτών.

Οι αγρότες, μία μερίδα πολιτών, όπου τα τελευταία 20 χρόνια, ο κάθε πολιτικός σαλτιμπάγκος έπαιξε στα ζάρια το μέλλων ενός οικονομικού πυλώνα, τις ζωές χιλιάδων πολιτών, μετατρέποντας τον αγώνα τους για ανάπτυξη, σε αγώνα επιβίωσης, ζητούν τώρα και τα ρέστα.

Σύμφωνα με τον ΙΟΕΒΕ, προτείνετε η πληρωμή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ και σε κάθε τροχοφόρο όχημα που χρησιμοποιούν οι αγρότες για να βγάλουν τον επιούσιων και να πληρώσουν σε φόρους ένα βαρέλι δίχως πάτο όπως είναι τα δημόσια ταμεία.

Άξιο αναφοράς είναι ότι αφαίρεσαν τον πάτο του βαρελιού οι ανίκανοι, οι τεμπέληδες και αδιάφοροι πολιτικοί που με την ψήφο και των αγροτών – να τα λέμε και αυτά – εκτός από τον αγροτικό κόσμο, ρήμαξαν όλη την Ελλάδα.

Πέραν τούτου, οι άεργοι πολιτικοί θα πρέπει να κατανοήσουν ότι τα τροχοφόρα των αγροτών είναι εργαλεία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Σε αυτή την λογική των «άλογων» πολιτικών, θα πρέπει να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας και οι ταινίες μεταφοράς των παραγόμενων προϊόντων της βιομηχανίας.

Έλεος πια με την ασχετοσύνη σας.

Αντί κύριοι των σαλονιών να σκάφτεστε πώς θα βγάλετε χρήματα για τα δημόσια ταμεία από το πετσί των αγροτών, καθίστε δουλέψτε και ψηφίστε νόμους οι οποίοι θα στηρίξουν την παραγωγή και από εκεί μαζέψτε φόρους.

Ουστ.