Τα δικά σας δικά μας και τα δικά μας δικά μας

Αλέξανδρος Παυλικιάνος

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό τουλάχιστον λένε τα λόγια του Χουλουσι Ακάρ, Τούρκου Υπουργού Άμυνας μετά την παράνομη και πονηρή, αντιδιπλωματική απόφαση της «συνένωσης» των θαλάσσιων συνόρων της Χώρας του με το καθεστώς της Λιβύης που έχει αιματοκυλίσει τον λαό της σε έναν εμφύλιο τύπου Συρίας.

Συνηθισμένη η Τουρκία να επιβιώνει ανά τους αιώνες σαν το τσακάλι, δημιουργεί πολιτική και διπλωματία επάνω σε πτώματα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πάνω στα πτώματα των Λιβύων  και το διαμελισμένο κορμί της Κύπρου, απαιτώντας  μερίδιο πλούτου που δεν δικαιούται.

Μιλά για δίκαιη μοιρασιά ξένου πλούτου, κραδαίνοντας τα όπλα του, πράγμα καθόλου περίεργο από έναν πειρατή και ντίλιγκερ της παγκόσμιας διπλωματίας.

Το θέμα δεν είναι τι λέει ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας αυτός ήταν, αυτός είναι και αν δεν του κλείσει κάποιος τα πλοία κομματιασμένα στα Δαρδανέλια, θα συνεχίζει να αλυχτά σαν τον δαρμένο σκύλο.

Δυστυχώς όμως, τα λόγια του Τούρκου Προέδρου και των υπουργών του, κάποιοι στην Ελλάδα που έχουν φορέσει τον μανδύα του «δημοκράτη» και «προοδευτικού», τα ασπάζονται και μιλούν για δίκαιη μοιρασιά του Εθνικού πλούτου και τον διαμελισμό της πατρίδας μας και αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός της Χώρας.

Είναι εχθροί της Ελλάδος και αν κάποιος θελήσει να ξεκαθαρίσει το παιγνίδι με την Τουρκία πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από τους «Εφιάλτες» που κατοικοεδρεύουν εντός των τειχών και φορούν τον μανδύα του «προοδευτικού» που για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την μακαριότητά τους, δεν έχουν πρόβλημα να μοιραστούν με την Τουρκία περιουσιακά στοιχεία των επόμενων γενεών.