Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η Γκουίνεθ Πάλτροου δίνει τις δικές της συμβουλές για δώρα ενώ στον εαυτό της κάνει δώρο έναν δονητή.

Η διάσημη ηθοποιός, στο νέο της διαφημιστικό για το lifestyle brand της, το Goop, φοράει τα καλά της και μοιράζει συμβουλές και κόλπα για να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι για τους καλεσμένους σας.

«Οι διακοπές πλησιάζουν και επειδή ποτέ τα πράγματα δεν πάνε όπως τα φαντάζεστε, πρέπει να απολαμβάνετε την χαρά της προετοιμασίας» λέει ο αφηγητής στο διαφημιστικό, με την Γκουίνεθ Πάλτροου να εμφανίζεται φανερά ευτυχισμένη,

Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει την ηθοποιό να περιπλανιέται μέσα σε ένα δωμάτιο τυλίγοντας δώρα και ετοιμάζοντας κοκτέιλ. «Κάνετε τα πάντα σε αργή κίνηση» συνεχίζει ο αφηγητής με την Γκουίνεθ Πάλτροου να απολαμβάνει ένα μαρτίνι.

«Κάντε κάτι για τους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το νούμερο 1» λέει ο αφηγητής. «Ναι, αυτός είναι ένας δονητής» σημειώνει.

Το δώρο που κράτησε για τον εαυτό της

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο η Γκουίνεθ Πάλτροου φαίνεται να ετοιμάζεται να βάλει έναν δονητή σε μία κάλτσα κρεμασμένη στο τζάκι, αλλά τελικά τον κρατάει για τον εαυτό της…

Δείτε το βίντεο: