15,5 χρόνια φυλακή στον νεαρό που βίασε τη μαθήτρια στην Κοζάνη

Την ποινή των 15,5 ετών καθειρξης στον νεαρό άντρα που βίασε τη 17χρονη μαθήτρια στην Κοζάνη,τον περασμένο Φεβρουάριο,επέβαλε σήμερα το ΜΟΔ των Γρεβενών.

Δείτε περισσότερα για την υπόθεση

Kozanimedia: 19χρονος με μαχαίρι βίασε 17χρονη μαθήτρια κοντά στην πλατεία Συντάγματος της Κοζάνης-Άμεση σύλληψή του από την Ασφάλεια-Ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη ενός 19χρονου για βιασμό 17χρονης μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, κοντά στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (σε στενό λίγο πιο κάτω από την πλατεία Συντάγματος) προχώρησε χθες τα μεσάνυχτα η Ασφάλεια Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, ο δράστης είδε την κοπέλα να επιστρέφει στο σπίτι της, περί τις 22:00, και την ακολούθησε. Λίγο μετά, έβγαλε μαχαίρι,την απείλησε και την οδήγησε σε πυλωτή οικοδομής, όπου και προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις, παρά τη θέλησή της.

Μάλιστα, ο συλληφθείς πήρε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, λέγοντας πως δεν θα πρέπει να πει τίποτε σε κανέναν, αλλιώς θα την ξαναβρεί.

Ωστόσο, η 17χρονη, παρά τα όσα μόλις είχε βιώσει και την όλη της κατάσταση αμέσως μίλησε τους γονείς της για το περιστατικό και, φυσικά, ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία.

Με βάση τις περιγραφές της 17χρονης, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia, φυσιογνωμικά και μόνο γνώριζε τον δράστη (ο οποίος είναι επίσης μαθητής), η Ασφάλεια επιβεβαίωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα την ταυτότητά του και τον συνέλαβε στο σπίτι του, στα Κοίλα.

Ο 19χρονος ομολόγησε τη πράξη του βιασμού και, φυσικά, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τέλος, αναμένεται σε λίγο ο ιατροδικαστής για την απαραίτητη, σε ανάλογες περιπτώσεις, εξέταση της 17χρονης, η στάση της οποίας, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν κομβική για τη σύλληψη του δράστη.