Δυστυχώς μέρα με την μέρα επιβεβαιωνόμαστε όταν γράφουμε ότι από τον καιρό που οι λαθρομετανάστες γέμισαν την Θράκη έφεραν μαζί τους και την παραβατική συμπεριφορά.

Δυστυχώς για τους πολίτες της Θράκης που βάλλονται πρώτα από το ίδιο το κράτος με την υπερφορολόγηση και την αδιαφορία στην προσπάθεια Κοσοβοποίησης της από την Τουρκία, έχουν να αντιμετωπίσουν και την παραβατική συμπεριφορά των αλλοδαπών η οποία απορροφά δράσεις των αρχών δίωξης. Μοιραία οι Θρακιώτες είναι στο έλεος όλων αυτών των κακών που τους βρήκαν με τους αλλοδαπούς να πράττουν κάθε λογής κακουργηματικές πράξεις.

Αν η κεντρική κυβέρνηση δεν αποφασίσει να δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια των Θρακιωτών και της Θράκης σε όλους τους τομείς  ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι να περιμένει η επόμενη μέρα. Και μη βιαστούν οι διάφοροι αριστερόστροφοι “δημοκράτες” να πούνε ότι σπέρνουμε τον πανικό. Ας ρίξουν μία ματιά στα Δελτία τύπου της Αστυνομίας που παραθέτουμε και  είναι πρωταγωνιστές οι αλλοδαποί και μετά ας μας κρίνουν και ας πούνε ότι σπέρνουμε τον φόβο.

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα ενός μη νόμιμου αλλοδαπού

Συνελήφθησαν χθες (18-11-2019) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής τρείς (3) αλλοδαποί, ηλικίας 35, 31 (άνδρες) και 28 ετών (γυναίκα), κατηγορούμενοι για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα ενός μη νόμιμου αλλοδαπού.

Αναλυτικότερα, οι τρεις δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα, μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Νυμφαίας, μεταφέροντας ένα μη νόμιμο αλλοδαπό, ο οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξε πλαστά έγγραφα των αρχών της Πορτογαλίας.

Στη σχετική δικογραφία, ο μη νόμιμος αλλοδαπός κατηγορείται για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, τα πλαστά έγραφα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος εντοπίσθηκε να κατέχει πλήθος πλαστών εγγράφων

 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών

 Συνελήφθη, χθες (18-11-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του πενήντα (50) πλαστά δελτία αιτούντος διεθνή προστασία.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

 

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθησαν χθες (18-10-2019), στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ροδόπης, τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 45, 32, 21 και 21 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δέκα έξι (16) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Επαρχιακή Οδό Δαδιάς – Γιαννούλη, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν τον 21χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 32χρονος και μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι όπως προέκυψε προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον διακινητή να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ενώ σε κοντινή απόσταση παρακείμενης οδού, εντόπισαν τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους όπως προέκυψε, ο 21χρονος είχε αποβιβάσει λίγο πριν τον έλεγχο.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρείς υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Σαπών.

Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη την 17-11-2019 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, 24χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη 17χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη την 18-11-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 17χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.