Γράφει ο Α. Παυλικιάνος

Δυστυχώς για την Ξάνθη, η Αστυνομία απασχολείτε με τους λαθρομετανάστες και ο περιορισμένος αριθμός της δεν αρκεί για να προστατέψει τους Ξανθιώτες.

Όπως δείχνει το πράγμα, οι βουλευτές του νομού και οι τοπικοί θεσμικοί παράγοντες, εκτός από μία  επιστολή – ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό, θεωρούν ότι έχουν κάνει το καθήκον τους εφησυχασμένοι, ενώ ταυτόχρονα οι Ξανθιώτες, κάθε μέρα, ζούνε τον δικό τους Γολγοθά.

Οι ληστείες και οι κλοπές έχουν καταντήσει καθημερινότητα.

Μία καθημερινότητα που εξελίσσετε σε επικίνδυνη.

Ακούει επιτέλους η Αθήνα;

Θα κάνουν κάτι παραπάνω οι τοπικοί φορείς;

Θα πιέσουν και άλλο την Αθήνα που και αυτή κλεισμένη στην δική της επίσης σκληρή πραγματικότητα αφήνει την περιφέρεια και ειδικότερα την Θράκη απροστάτευτη;

Ή μήπως προηγείται της ζωής και της περιουσίας των Ξανθιωτών  η προσπάθεια της επανεκλογής τους;

Επιτέλους η Αθήνα, αφού εκπαιδεύσει καλά τους Αστυνομικούς, να δώσει το δικαίωμα χρήσης του ατομικού της οπλισμού.

Και όσο για τους βουλευτές, να ψηφίσουν νόμους που το κάθε κακοποιό στοιχείο όταν παρανομεί να ξέρει ότι θα αργήσει να δει το φως της ημέρας όταν μπει στην φυλακή.

Να γίνει ακόμη πιο σκληρή η νομοθεσία.

Η πολύ «αριστερόστροφη» δημοκρατία έβλαψε ανεπανόρθωτα την Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 17-11-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 58χρονου ημεδαπού. Συγκεκριμένα, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν την οικία του 58χρονου και με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση  σωματικής βίας του έδεσαν τα χέρια και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρήματα, τιμαλφή και τραπεζικά έγγραφα. Στη συνέχεια τον φίμωσαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.