Θέμα τιμής είναι πλέον  για την Αστυνομία της Ροδόπης η ανεύρεση του παρ’ ολίγου λαθρομετανάστη  δολοφόνου του αστυνομικού. Ορθά πράττει η Ελληνική Αστυνομία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Η Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα προς τους δουλεμπόρους αλλά και στις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας ότι τα αποβράσματα που στέλνουν στην Θράκη,  δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητα όταν τελούν εγκλήματα.

Οι δικαστές θα πρέπει αν και όταν συλληφθεί ο δράστης και οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, να τιμωρηθεί  παραδειγματικά στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε κάθε επίδοξο εισβολέα στην Θράκη.

Τέλος, οι λαθροεισβολείς, θα πρέπει να μάθουν ότι η Θράκη είναι ένας τόπος ιερός και όλοι όσοι μένουν σε τούτο τον τόπο ζουν αρμονικά με όλους. Δεν χωρούν ανάμεσα στους πολίτες της Θράκης κατευθυνόμενα αποβράσματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πραγματοποιούνται  έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου άνδρα ο οποίος τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου άνδρα, ο οποίος σήμερα (17-11-2019) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, όταν κρίθηκε ύποπτος από αστυνομικούς οι όποιοι επιχείρησαν να τον ελέγξουν, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό και στη συνέχεια διέφυγε.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.